Zo kies je de beste spullen voor je hond 

Zo kies je de beste spullen voor je hond

Jouw hond verdient natuurlijk de beste hondenspullen. En bij het kopen of hebben van een hond komt nou eenmaal veel kijken. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt zodat jij de beste spullen in huis kan halen. Of je nu een nieuwe viervoeter in huis krijgt of dat je jouw hond gewoon lekker wil verwennen met goede spullen; het is voor beide opties geschikt! 

De voeding en lekkernijen 

Naast veel liefde heeft jouw hond, net als ieder ander mens of dier, ook voedingsstoffen nodig. Er zijn ontzettend veel soorten hondenvoer samengesteld. Voor een specifiek ras of voor de leeftijd van de hond. Het aanbod is ontzettend groot. Wil je hondenvoer van goede kwaliteit? Dan kunnen wij Prins hondenvoer erg aanraden. Het heeft een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en heeft ook een ProCare-lijn voor honden die specifieke zorg nodig hebben. Maar naast het hondenvoer heb je natuurlijk ook een voedingsbak nodig. Voor grotere honden raden we aan om een standaard te kopen zodat de hond op natuurlijke hoogte kan eten. En tot slot mogen wat lekkernijen voor jouw viervoeter ook niet ontbreken! 

Een fijne plek

Jouw hond mag zich natuurlijk helemaal thuis voelen bij jou thuis. Een fijne plek creëer je door een mand of kussen, zodat de hond echt zijn eigen plekje heeft. Is het nog een puppy? Dan is een bench een must. Dit is goed voor de puppy on zindelijk te worden en bovendien om niet stiekem jouw schoen op te eten als je ligt te slapen. 😉  

De hond uitlaten 

Een hond heeft ook een dagroutine, namelijk minstens vier keer per dag de deur uit voor een wandeling. Hiervoor heb je een halsband, riem en poepzakjes nodig. Als je op zoek bent naar de beste spullen, zouden wij voor een leren halsband gaan. Kies daarnaast voor een hondenriem die verstelbaar is zodat hij jaren mee kan. Een investering voor de toekomst! Hondenriemen zijn er in alle soorten en maten, kijk vooral even wat bij jou én je viervoeter past. 

Speelgoed Hond

Plezier mag natuurlijk niet ontbreken. Dus tot slot willen we je graag vertellen over het speelgoed. Speelgoed is niet alleen leuk, maar het heeft meerdere voordelen. Zo kan je de hond leren waar zij wél in mogen bijten en daarnaast is het ook goed om een speelgoed hond in de bench te leggen. Zo leert de hond welke plek van hem is. Speelgoed is ook het hulpmiddel om te oefenen met apporteren. En dat was niet alles, er is ook divers kauwspeelgoed wat goed is voor het gebit van de hond. Wat ons betreft zeker de moeite waard om wat speelgoed te kopen. 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *