Zonnepanelen laten installeren terwijl je werkt

Zonnepanelen

Nu we allemaal thuiswerken, is dit hét moment om gebruik te gaan maken van voordelige en duurzame energie. Laat daarom vandaag nog zonnepanelen installeren. De installateurs kunnen gewoon aan het werk op het dak terwijl jij binnen hetzelfde doet. Na één dagdeel kun je al genieten van duurzame en voordelige energie zonder dat je jouw werk hebt hoeven staken.

Als je zonnepanelen laat installeren kun je direct gebruik maken van groene energie en dat is zeer welkom in deze periode van thuiswerken. Tenslotte maak je een veel grotere aanspraak op je energierekening nu je dagelijks thuis apparaten oplaadt, de wasmachine laat draaien en de verwarming aan hebt staan.

Zonnepanelen plaatsen

Hoge energierekeningen behoren tot het verleden

Dankzij het thuiswerken zien we onze energierekening al snel flink oplopen maar daar kun je n u iets aan doen. Zonnepanelen werken namelijk ook bij bewolkt weer en als je in de zomer extra energie over hebt, dan kun je die opslaan om te gebruiken op een later moment, of je verkoopt het door aan de energiemaatschappij. Zo hou je er zelfs nog iets aan over!

De installateur van je nieuwe zonnepanelen kan tijdens een vooraf afgesproken tijdstip jouw nieuwe zonnepanelen installeren terwijl jij ongehinderd je werk kunt blijven doen. Binnen één dagdeel ben je al voorzien van groene energie.

Flexibele mogelijkheden

Natuurlijk is de investering in een aantal zonnepanelen voor velen een flinke kostenpost. Maar je kunt altijd kiezen voor een optie die bij jou past. Kies er bijvoorbeeld voor om zonnepanelen te huren. Zo hoef je je niet druk te maken over reparatie of installatie en geniet je van duurzame energie voor een vast bedrag per maand. En mocht je ze uiteindelijk toch jouw eigendom willen maken? Dan kun je altijd overgaan tot de koop van de zonnepanelen. Laat je in dat geval door ons adviseren over duurzaamheidsregeling en over de terugvordering van de btw.

BonGo Solar als adviseur en installateur

BonGo Solar bestaat sinds 2012 en staat sindsdien altijd voor kwaliteit: wij zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van professioneel advies en we maken in ons assortiment alleen gebruik van A-merk producten. Met de aanschaf van onze zonnestroominstallatie bent u altijd voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Bij BonGo Solar heeft u meerdere keuzemogelijkheden voor de aanschaf van uw zonnepanelen: u kunt zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Onze kundige monteurs zijn allemaal voorzien van de juiste certificaten. Zo garanderen wij keer op keer veiligheid en kwaliteit. Daarmee maken we duurzame energie beschikbaar voor iedereen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *