Zwarte schoonmaakzeep, van huisdier tot houten vloer

schoonmaakzeep

Savon Noir: Ecocert gecertificeerde schoonmaakzeep van Marius Fabre

Het familiebedrijf Marius Fabre maakt al ruim 110 jaar een zwarte schoonmaakzeep op basis van olijfolie. Met deze gepatenteerde natuurlijke en bijzonder effectieve schoonmaakzeep heeft u haast geen andere schoonmaakmiddelen meer nodig.

Deze Savon Noir, gemaakt van pure Franse olijfolie, kun je bijna overal voor gebruiken. Of je nu je paard in bad doet, je badkamer schoon maakt, of je moestuintje vrij wilt houden van bladluis, hiermee kan het allemaal tegelijk, zeg maar.

We hebben het even voor je op een rijtje gezet: schoonmaakzeep

  • Het schoonmaken van natuursteen of marmer, houten vloeren, tuinmeubelen – zowel kunststof als hardhout, RVS, ramen, keuken- en badkamertegels, en de boot.
  • Schoonmaken van vette oppervlakken zoals een fornuis, afzuigkap, aangekoekte pannen of de barbecue. Ook schimmelrandjes bij het aanrecht of in de badkamer verdwijnen als sneeuw voor de zon met een beetje zwarte zeep.
  • Leer, de zeep reinigt en voedt, bijvoorbeeld jassen, tassen, banken, auto-interieurs en zadels.
  • De zwarte zeep kan ook als wasmiddel dienen, of als vlekverwijderaar.
  • Geschikt als een veilige shampoo voor hond of paard.
  • Een oplossing van de zeep werkt als beschermer van uw planten tegen bladluis en schimmels.

Wil je precies weten hoe en wat? Kijk dan even hier

Ecocert
De 100% plantaardige olijfolie zeep is biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, en vrij van geur- en kleurstoffen, oplosmiddelen of dierlijke vetten. Bovendien is de zeep zeer zacht voor uw handen en droogt de huid niet uit. Dit jaar zijn ze dan ook beloond met het Ecocert-certificaat!

schoonmaakzeepSavon noir liquide à l’huile d’olive
De vloeibare zwarte olijfoliezeep is verkrijgbaar in een 500 ml pomp verpakking voor bij het aanrecht, een tube van 250 ml, een fles van 1 liter of een container van 5 liter. Tevens is er een economische verpakking van een dikke pasta (mou) in een pot van 1 kg. Al vanaf €6,50 kun je deze alleskunner uitproberen.

Kijk eens op savondeprovence.nl voor nog meer mooie, natuurlijke zepen!

Winnen?
Wij mogen 6 x een pompje van €12,50 verloten, dus dit is je kans! Like de Facebook pagina van Savon de Provence, vul hieronder in je adresgegevens in en deel deze actie natuurlijk met je vrienden.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *