Adverteren

Directe toegang tot uw doelgroep

Effectief communiceren met mensen die geïnteresseerd zijn in een gezonde lifestyle, – voeding en duurzaamheid vergt specifieke kennis én ervaring. De Betere Wereld is hierin al ruim 10 jaar gespecialiseerd. Wij zijn één van de koplopers op dat gebied in Nederland.

Bereik boodschappers

De Betere Wereld publiceert dagelijks positieve en inspirerende berichten over gezonde voeding, gezondheid, design, energie, duurzaamheid, lichaamsverzorging, life – & mindstyle.

Onze berichtgeving richt zich primair op de doelgroep “boodschappers”. Boodschappers zijn diegenen in het huishouden die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de (dagelijkse) boodschappen. Het zijn dus diegenen die de beslissingen nemen over huishoudelijke aankopen. Met onze gratis krant, blog, nieuwsbrief en social media hebben we een hoog bereik in deze doelgroep, een positief imago en zeer betrokken en trouwe lezers/volgers.

De Betere Wereld biedt u kortom een uitstekende mogelijkheid om met deze doelgroep op een efficiënte wijze in contact te komen.

Onze ervaren accountmanagers maken voor een brede groep klanten maatwerkoplossingen om bedrijven en producten/diensten effectief onder de aandacht te brengen bij een hoogopgeleid, bovenmodaal en zeer geïnteresseerd publiek.

De Betere Wereld-krant Verschijnt 6 keer per jaar
Oplage 550.000
Facebook Ruim 12.000 likes
Twitter Ruim 17.000 volgers
Nieuwsbrief Wekelijks, 12.500 abonnees

 Rendement op uw investering is altijd ons doel

Download onze Mediakit voor alle informatie.

Wilt u weten wat De Betere Wereld voor u kan betekenen? Of wilt u vrijblijvend advies om de boodschap op de meest doeltreffende wijze op uw doelgroep af te stemmen?

Voor meer informatie en andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Almar Fernhout mail of bel: 088 134 88 10.

U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in ons historische pand in het centrum van Alkmaar aan de  Kennemerstraatweg 13.