Maak kans op de nieuwe Maretak Bodylotion van Sonett

In de vallei van Deggenhausen, het hoofdkantoor van Sonett, is er bijna geen boom te vinden zonder maretak. Het groen van de bladeren toont vaak een vleugje goud en de witte bessen die in de winter groeien geven het geheel een mysterieuze zilveren glans. De maretak verschilt van alle andere planten. De maretak rijpt in de winter en de groenblijvende bladeren ontwikkelen zich in de zomer. De maretak raakt de aarde nooit aan, maar verspreidt zich van boom tot boom via de plakkerige bessen. Zolang de boom haar draagt, blijft de maretak leven. 

Zomer en winter samengebracht

Mistelform -Sensible Prozesseis een nieuwe serie lichaamsverzorging gebaseerd op de maretak. Het bevat massageoliën en bodylotions, gemaakt van fijne, gecertificeerde biologisch geteelde ingrediënten. Het blad van de zomermaretak en de bes van de wintermaretak worden verwerkt tot twee waterige oplossingen die vervolgens in een fluïde oscillator worden samengebracht en worden gesensibiliseerd. Op deze manier wordt een substantie van een volledig nieuwe kwaliteit gecreëerd, “nieuwe maretak”. Een kwaliteit die ook mensen kan inspireren om polaire tegenstellingen bij elkaar te brengen en een balans te creëren. 

Mistelfrom in drie verschillende geuren

De bodylotion en massageolie zijner in drie verschillende geuren.Mirte-Oranjebloesem, Lavendel-WierookenCitroen-Arve. Verwerkt in massageolie en bodylotions werkt deze “nieuwe maretak” harmoniserend, stimuleert de zelfactivering en vormt een beschermende laag. De lotion is verpakt in een glazen fles en gecertificeerd met de Natural Cosmetics Standard, het CSE-label en het Vegan Society-label. 

Kijk voor meer informatie op: www.sonett.eu/mistelform

Mail en win: 

Wil je kans maken op de nieuwe Sonett Bodylotion Citroen-Arve? Stuur dan een email met je motivatie en je adresgegevens naar sonett@debeterewereld.nl en maak kans!

Mail & Win

Maak kans op de nieuwe Maretak Bodylotion van Sonett

Toon de 4 reacties
 1. Will schreef:

  Ik heb graag meegedaan.

 2. Vandecasteele Linda schreef:

  ik waag graag mijn kans voor deze nieuwe Maretak Bodylotion van Sonett omdat ik een droge en gevoelige huid heb

 3. Lydwien schreef:

  Wat een fantastisch product. Ik zou het heel graag willen inzetten in mijn voetreflexpraktijk.

 4. Tineke schreef:

  De handzeep kan ik al wel verder nog niet

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.