Biologische honing in verzorgingsproducten Bee Natural

traay

Biologische verzorging op basis van honing

Behalve honing maken bijen ook bijzondere producten zoals gelee royale, bijenwas en verzamelen propolis en stuifmeel. Allemaal ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Bij de Traay – honingverwerker sinds 1977 – verwerken ze die al jaren in verzorgingsproducten.

Hun natuurlijke Bee natural cosmetics verzorgingslijn is sinds kort vernieuwd, verbeterd en uitgebreid. Voor zowel mannen als vrouwen is er nu een uitgebreide gezicht-, lichaam- en haarlijn. 100% BDIH gecertificeerd én plastic proof.

jar of honey with honeycomb

(H)eerlijke voeding voor je huid
Wist je dat honing al eeuwenlang wordt gebruikt in de dagelijkse verzorging? Zo zou koningin Cleopatra – beschouwd als de mooiste vrouw ooit – honing in haar dagelijkse verzorging gebruiken.
In de Bee natural cosmetics lijn is gebruik gemaakt van biologische honing of ingrediënten die een relatie hebben met honing, zoals stuifmeel, bijenwas of propolis of die uit andere natuurlijke grondstoffen bestaan.
Sinds kort zijn de producten inhoudelijk verbeterd qua ingrediënten en natuurlijke geuren, en zijn er nieuwe producten bijgekomen.

BDIH = duurzaam
In producten met het BDIH keurmerk mag alleen gebruik zijn gemaakt van natuurlijke (liefst bio-logische) grondstoffen, plantaardige oliën, wassen en vetten, kruidenextracten en essentiële olie.
Bij de teelt en oogst van de ruwe stoffen moet de natuur zo min mogelijk worden gestoord. Manipulatie en modificatie van producten wordt afgewezen.

Het transformeren van de grondstoffen naar cosmetica gebeurt met zo min mogelijk chemische processen. Gebruik van herwinbare en afbreekbare grondstoffen heeft de voorkeur omdat de impact op het milieu ervan veel lager is.

Voor meer informatie, ga naar:
www.beenaturalcosmetics.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *