De Betere Wereld test: duurzame babydrinkfles

drinkfles-greenjump

De Lifefactory drinkfles van Green Jump

Tekst Erwin Polderman


Zonder kinderen geen toekomst. Ons hart gaat dan ook sneller kloppen bij duurzame babyartikelen. Deze week het verslag van een Amsterdamse moeder die haar kindje te drinken gaf uit een ‘groene’ glazen drinkfles van GreenJump.nl. 

“Het was super dat we een drinkfles kregen te testen die we meteen konden gebruiken voor onze baby Jucoby van negen maanden. We hebben de Lifefactory fles nu twee weken lang dagelijks gebruikt en kunnen deze zeker aanbevelen aan andere ouders. Het is een sterke fles met een goede grip, in een leuke, hippe kleur. Bovendien is de fles erg gemakkelijk schoon te maken, gewoon in vaatwasser!”

Duurzame babyfles Green Jump

Een duurzame babyfles van Green Jump

Ik hoefde weinig te vragen: enthousiast praatte de moeder van Jucoby gewoon verder:
“Natuurlijk hebben wij ook even op de website van Green Jump gekeken: eigenlijk logisch dat de Lifefactory flessen van oersterk glas zijn; al die rommel die in plastic en ander kunststof zit, daar wil je niemand aan blootstellen en natuurlijk vooral onze Jucoby niet! Ook dat het volledig recyclebaar is en zowel huid- als milieuvriendelijk is, geeft ons allemaal een heel goed gevoel. Dus heel erg veel dank dat we deze fles mochten testen!”

Ze had ook nog een kritische noot: “Klein puntje nog; wat ons betreft zou deze Lifefactory-drinkfles nog verbeterd kunnen worden door er een afsluitdop erbij te leveren, voor de hygїene. En ook verschillende maten spenen voor babies van verschillende leeftijden zou misschien handig zijn?”
Maar wat de moeder van Jucoby waarschijnlijk nog niet gezien had: Lifefactory heeft losse spenen in diverse maten en een afsluitdop, en zitten in het assortiment en kunnen bij Green Jump gewoon los besteld worden 🙂

babyfles-duurzaam

Mooie kleurtjes voor je baby.., en met verschillende doppen leverbaar!


Meer dan 1000 duurzame baby- en kinderproducten

GreenJump.nl is een webwinkel met baby- en kinderproducten met als missie om het voor ouders leuk en gemakkelijk te maken hun kind in een betere wereld te laten opgroeien. Green Jump heeft maar liefst meer dan duizend producten van eco, bio en fair trade merken. Daarnaast heeft het bedrijf van Manon en Goran Gagic ook steeds meer duurzame artikelen voor volwassenen, dus nu kan iedereen dat groene sprongetje maken… Neem ’s een kijkje!

www.greenjump.nl

Lees ook:
* Raket van gifvrij materiaal
* Win een biologsch kindermatrasje

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *