Dear Chocolate: biologische, raw chocolade

dear chocolate

Oh dear.., wat h'eerlijk!

Dear Chocolate is een exclusief merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit rauwe chocolade: 100% rauw, biologisch en handgemaakt in Amsterdam. Al onze producten worden op ambachtelijk wijze gemaakt door chocolatier en raw food chef Emma Groenewoud.dear chocolate

Wij streven naar het maken van de lekkerste en hoogste kwaliteit rauwe chocolade verkrijgbaar! Dear Chocolate is 100% rauw, biologisch en handgemaakt in Amsterdam. Onze cacao groeit op een plantage in Bali, Indonesië en als zoetstof gebruiken wij lokale honing uit Nederland.
De collectie van Dear Chocolate bestaat nu uit 3 smaken exclusief verpakte chocolade: Framboos, Aardbei en Bijenpollen. Dear Chocolate is persoonlijk, kleinschalig en wordt gemaakt met liefde en aandacht, en dat proef je!

dear chocolateCombi met superfoods
Dear Chocolate combineert lekker met gezond en is behalve tongstrelend ook een gezonde verwennerij. Rauwe cacao staat aan de top van superfoods, gecombineerd met honing creëert dat een gouden combinatie voor zowel smaak als voedingskracht. Dear Chocolate is de fijnste handgemaakte chocolate in Amsterdam en het perfecte cadeautje, om zelf van te genieten of te delen met vrienden en familie.

www.dearchocolate.nl

Mail & Win UPDATE
Vul hieronder je naam, adresgegevens en een leuke motivatie in, en dan maak je kans op een groot doosje met 4 h’eerlijke Dear Chocolate-harten!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

dear chocolate

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *