Duurzame rvs broodtrommels en drinkbekers

rvs-lunchbox

Weer naar school: duurzame rvs broodtrommels en drinkbekers

De vakantie zit er bijna op en het is weer tijd om broodtrommels en drinkbekers te vullen voor mee naar school. Tijd voor een duurzame broodtrommel die tegen een stootje kan, geen vieze geurtjes opneemt en er ook nog leuk uit ziet! GreenJump heeft een enorm ruim aanbod aan broodtrommels, en schoolbekers gemaakt van duurzame materialen zonder nare stoffen als bpa en weekmakers. Zo blijft de gezonde meegegeven lunch ook echt gezond!

lunchbox duurzaam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de nieuwste artikelen
!

Broodtrommels zijn er in verschillende materialen, vormen en grootte, voor de kleine en grote eter. broodtrommel rvsRVS broodtrommels zijn ideaal om mee te geven naar school. Een duurzaam materiaal wat tegen een stootje kan en in tegen stelling tot plastic geen vieze smaakjes of geurtjes opneemt. Er zijn kleine rvs bakjes voor het pauze hapje om bijvoorbeeld fruit in mee te geven en voor bij het overblijven zijn er grotere broodtrommels, met of zonder vakken. De trommels met verschillende vakken zijn handig om naast brood andere dingen mee te geven zoals tomaatjes, kaas, stukje worst of komkommer. Het is leuk om te variëren zodat de trommel er vrolijk en smakelijk uitziet. Er zijn speciale koeltasje waar je koelelement in kunt stoppen om de lunch lekker fris te houden. Niet alleen handig voor mee naar school maar ook voor een dagje uit, een picknick of om je eigen boterham in mee te nemen naar je werk. drinkbeker kanteen

RVS drinkbekers en thermosbekers voor mee naar school
Ook voor drinkbekers is rvs het meest veilige en schone materiaal . Weg met de vieze muffe bekers, met rvs is dat verleden tijd. De klean kanteen schoolbekers van rvs zijn stevig en nemen geen vieze geurtjes op. Koop je bij de drinkbeker een extra ringdop dan is je drinkbeker lekdicht. Als je iets warms te drinken mee wilt geven thee of juist melk of drinkyoghurt koel wilt houden kies dan voor een rvs thermosbeker. Natuurlijk ook weer gemaakt van duurzaam rvs waar je alle soorten drinken en eten in mee kunt nemen.

www.greenjump.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *