FRIS Duurzame Tuinmeubels door Gebroeders Bosma

duurzame-tuinmeubels

Gemaakt van hout met 'Duurzaamheidsklasse 1'

Gebroeders Bosma introduceert hun nieuwe lijn design duurzame tuinmeubels vervaardigd van Accoya® hout. Deze zeer duurzame houtsoort staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. De FRIS® Picknick Tafel en de bijpassende FRIS® Picknick Banken zijn de eerste producten in deze nieuwe lijn duurzame tuinmeubels.

duurzame-tuinmeubels

Fotografie: Norbert Waalboer

FRIS® Picknick Tafel en FRIS® Picknick Banken zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen. Dit maakt een zelf gekozen, speelse en flexibele opstelling mogelijk.

Duurzaam gebruiksplezier
De tuinmeubels zijn gemaakt van het zeer duurzame Accoya® hout (duurzaamheidsklasse 1), en heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Het hout is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is onderhoudsarm. Hierdoor staan FRIS® Duurzame Tuinmeubels garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Bezichtigen en bestellen
Wilt u deze zomer heerlijk buiten genieten met de FRIS® Picknick? Direct bestellen kan via fristuinmeubels.nl. Eerst bezichtigen kan ook. De tuinmeubels zijn te zien in de Toonkamer in Utrecht, Center for Interior Design.

De Gebroeders Bosma Interieurontwerpers
De broers Steef en Jelle Bosma vormen de Gebroeders Bosma. De Gebroeders Bosma ontwerpen en vervaardigen duurzaam designmeubilair. Verrassend en creatief meubilair met karakter, dat zich kenmerkt door het gebruik van innovatieve materialen en technieken.
www.gebroedersbosma.nl

Lees ook:
> Mail & Win: 10 stadstuinpakketten met bio-zaden en -groenten
> Combineer duurzaamheid met design

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *