Met Eliza op vakantie naar bijzondere adresjes

eliza

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf

Proeven van lokale gerechten, gemaakt van producten uit de moestuin naast je appartement. En ’s avonds met een glas huisgemaakte wijn genieten van de sterrenhemel. Reisorganisatie Eliza was here kent de mooiste plekjes waar je culinair kunt genieten en wil die graag met jou delen!

“Niets is lekkerder om een streek te leren kennen door de lokale gerechten te proeven. Op een Siciliaans terrasje genieten van heerlijke Italiaanse gelato of in een Griekse taverna je buikje rond eten met Moussaka”, aldus Eliza.

“Tijdens mijn reizen heb ik een aantal plekjes ontdekt waar je niet alleen in de kleine dorpjes kan genieten van de meest lekkere, lokale gerechten, maar ook bij veel  eigenaren van mijn ontdekkingen. Een goed voorbeeld is Cooking and Nature aan de Costa de Lisboa in Portual. Culinair genieten is erg belangrijk voor eigenaar Rui en chefkok Nuno. En hij maakt van elk seizoen dan ook een feestje door het menu steeds aan te passen. En wat het leuke is aan Cooking and Nature, je mag hier zelf de keuken in om een seizoensgebonden gerecht te maken! Nuno geeft met alle plezier een soort kookles.”

eliza

“Bij Hotel Donna Carmela op Sicilië zoek ik altijd graag een plekje op het terras met binnen handbereik een goed glas wijn. En dan droom ik weg bij het uitzicht over de wijngaarden waar de druiven van de wijn die ik nu aan het drinken ben zijn geplukt. Hoe bijzonder!  En dan is er ook nog  het restaurant die lokale lekkernijen serveert en de oude wijnkelder waar de huiswijn wordt bewaard.”

eliza was here

“Genieten van eerlijke producten heb ik geleerd van Marina. De eigenaresse van Agrikies Country Retreat op het Griekse Peloponnesos plukte al van kleins af aan olijven uit de olijfgaarden van haar moeder. Nu is dat haar stuk land en kookt ze graag voor haar gasten. De menukaart is klein, maar de maaltijden zitten vol smaak en liefde. En Marina zoekt de producten dicht bij huis, want de lavendel die je bij het zwembad ruikt proef je s’ avonds terug in de panacotta.”

Eliza was here
Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Eliza was here is specialist in het aanbieden van bijzondere vakantieadresjes rond het Middellands Zeegebied.

Boek je een vliegvakantie op www.elizawashere.nl, dan is een huurauto altijd inclusief. Zo kun je zelf op zoek naar je vakantieadresje en de omgeving verkennen. Naast het aanbod van vliegvakanties, biedt Eliza was here ook autovakanties aan naar Spanje, Italië en Kroatië. Eliza was here is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website of bel naar 010-2700820.

eliza was here

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *