Fiets Innovatie Award 2014 voor Yepp Cargo

Dankzij kracht en eenvoud viel Yepp Cargo op bij de jury

Vandaag is in het RAI Congrescentrum bekend gemaakt dat de Yepp Cargo een Fiets Innovatie Award 2014 in de wacht heeft gesleept. De Yepp Cargo viel bij de jury op dankzij de kracht van haar eenvoud.

Michel Krechting, directeur GMG: “We zijn bijzonder blij met deze award. De laatste jaren zijn (transport)fietsen met een mand of krat enorm populair geworden, maar dit zorgt wel voor veel parkeerproblemen in zowel fietsenrekken als thuis in de schuur. Met de Yepp Cargo kunnen we dit groeiende parkeerprobleem op een innovatieve en praktische manier oplossen.”

De Yepp Cargo is te monteren op vrijwel iedere voordrager maar het meeste parkeergemak levert de combinatie van de Yepp Cargo met een van de 2 types van smalle Yepp dragers.
De Yepp Cargo serie is leverbaar vanaf medio april en verkrijgbaar in de uitvoeringen Boxx (met harde schaaldelen), Cosmo (zelfde zachte materiaal als de Yepp zitjes) en Flexx (textiel of bisonyl). Voor een veilig fietsgedrag adviseert Yepp een maximale belasting tot 5 kg.

img

De Yepp Cargo is ook onderscheiden met de GIO Award 2014.

www.yepp.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *