Frisse tandpasta aanraders

pomegranate-himalaya

Gezond tandvlees en een stralende lach met Himalaya kruidentandpasta

Sterke tanden, gezond tandvlees en een frisse adem. Een goed gebit willen we maar al te graag en we poetsen onze tanden en kiezen dan ook minstens twee keer per dag en vaak flossen of raggen we ook nog met een tandenstoker of spiraalborsteltje. Kortom, we doen het best goed wat gebitsverzorging betreft. Maar geschat wordt dat nog steeds zo’n 70% van de volwassen Nederlanders te maken heeft met tandvleesproblemen.

De nieuwe serie kruidentandpasta’s van Himalaya bieden uitkomst. Want met hun geavanceerde kruidenformules en werking van binnenuit, zijn deze 4 tandpasta’s – elk met hun eigen, specifieke werkingsgebied – expert op het gebied van tandvlees. Dit komt door het bijzondere kruid Miswak dat het hoofdbestanddeel is. Het helpt bij het voorkomen van tandvleesontstekingen en het vermindert bloedend tandvlees. Bijkomend voordeel, de tandpasta’s smaken ultra-fris. En dat is mooi meegenomen, want uit onderzoeken blijkt dat smaak het belangrijkst voor ons is bij het kiezen van een tandpasta! Daarnaast bevatten de Himalaya kruidentandpasta’s geen kunstmatige geur- en smaakstoffen, zoetstoffen en agressieve schuurmiddelen. In tegenstelling tot vele andere tandpasta’s zijn deze tandpasta’s 100% vegetarisch en niet getest op dieren.

Miswak
Miswak, aanwezig in deze reeks tandpasta’s en goed voor het tandvlees, wordt gesneden uit een soort boom die onder meer groeit in het Himalaya gebied. De meest geschikte Miswak-boom is de ‘Arak’ boom (Salvotora Persika). In Miswak zitten natuurlijke fluoride en andere stoffen die goed zijn voor het lichaam & gebit. De Miswak-twijg wordt sinds lange tijd door veel culturen omarmd als een effectief instrument voor gebitsonderhoud. Dit komt door zijn antimicrobiële eigenschappen, en juist deze eigenschappen zorgen ervoor dat de tandpasta’s met Miswak van binnenuit –en niet van buitenaf zoals gewoonlijk- actief zijn.

Gum-Expert-himalayaDe Complete Care Tandpasta
De Complete Care Tandpasta biedt 12 uur lang bescherming tegen schadelijke ziektekiemen, en verwijdert vlekken en plakvorming. Naast Miswak helpt ook Babool mee om tandvleesontstekingen te verminderen en bloedend tandvlees tegen te gaan.

Sensi-Relief Tandpasta: gevoelige tanden
Een op de drie mensen kampt met gevoelige tanden. Door irritatie, vaak veroorzaakt door plak, trekt het tandvlees zich terug en komen de tandhalzen bloot te liggen. Te koud, te warm of te zuur eten doet dan pijn doordat op de tandhals het beschermend glazuur is verdwenen en prikkels direct aan de zenuw in de tand of kies kunnen worden doorgegeven. Sensi-Relief Kruidentandpasta geeft langdurig en snel verlichting bij gevoelige tanden. De tandpasta is verrijkt met spinazie-extracten wat de bron van tandgevoeligheid, de blootliggende tandbeenkanaaltjes, blokkeert. Het glazuur wordt beschermd en de pijn, veroorzaakt door temperatuurverschillen, zure etenswaren en dranken, wordt verminderd.

Sparkly White Tandpasta: wittere tanden binnen 2 weken
De Sparkly White Kruidentandpasta bestaat uit een unieke formule gebaseerd op planten-enzymtechnologie van papaja en ananas. Papaïne en bromelaïne, de enzymen uit deze vruchten, maken je tanden op een veilige manier witter. Zonder chemische bleekmiddelen verdwijnen binnen twee weken de vlekken aan de oppervlakte van je tanden. Amandelschil is toegevoegd door de natuurlijk samentrekkende krachten wat het tandvlees versterkt. Daarnaast helpt Menthol bij het behouden van een langdurig frisse adem.

Mint Fresh Tandpasta: frisse adem
Mint Fresh Kruidentandpasta bevat verfrissende munt en Indiase dille wat een slechte mondgeur tegengaat en voor een langdurig frisse adem zorgt. Naast de genoemde kruiden bevat deze pasta ook venkel en kruidnagel die het tandvlees versterken.

Himalaya Herbals
Wetenschappelijke innovatie is het handelsmerk van Himalaya. Sinds 1930 ontwikkelt Himalaya door baanbrekend onderzoek effectieve en veilige producten op basis van kruiden voor de gezondheid en lichaamsverzorging. Elk product van Himalaya ondergaat eerst jaren van onderzoek voor het op de markt gebracht wordt. Elk kruid wordt individueel onderzocht en getest op effectiviteit. Door de inzet van 2.000 werknemers, waaronder een team van 100 onderzoekers, is Himalaya uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf dat in meer dan 80 landen actief is.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Himalaya range is verkrijgbaar bij de betere drogist, en in diverse online shops. Zie hiervoor de verkooppunten op www.himalayaproducten.nl.

€ 3,99 voor tube van 75ml (100 gram)

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *