Helpt u mee om homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

vereniging-homeopathie-nieuw-website-paars-oranje-webshop

Word lid en ontvang 20,- aan EkoPlaza cadeaubonnen

De meeste mensen hebben het wel eens gebruikt: een homeopathisch middel. Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathie is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Het homeopathische principe is al eeuwen oud, maar de populariteit van homeopathie heeft de afgelopen decennia een vlucht genomen. In het merendeel van alle Nederlandse huishoudens is wel een homeopatisch middel te vinden.

Verscherpte regelgeving
Gek genoeg staat homeopathie ondanks haar groeiende populariteit steeds meer onder druk in Nederland. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, kortweg de Vereniging Homeopathie, spant zich in om homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dat is nu harder nodig dan ooit omdat door verscherpte regelgeving steeds minder over homeopathie geschreven mag worden en hierdoor steeds meer homeopathische middelen uit de winkels verdwijnen.

De Vereniging Homeopathie: actief op allerlei gebieden
Dankzij haar leden kan de Vereniging Homeopathie onafhankelijke informatie verstrekken over homeopathie en investeren in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast overlegt de vereniging met de overheid en met verzekeraars over vergoedingen en regelgeving en vinden er nog heel veel meer activiteiten plaats.

Help mee en word lid!
Hoe meer leden, hoe krachtiger de stem van de Vereniging Homeopathie. Wanneer u lid wordt ontvangt u korting op uw zorgverzekering en in vele webshops. Ook krijgt u 4x per jaar het Homeopathie Magazine thuisgestuurd. Dit magazine staat boordevol informatie over gezond leven en homeopathie. Ieder nieuw lid ontvangt € 20,- aan waardebonnen van Ekoplaza.homeopathie-cadeaubon-ekoplazaLid worden kan eenvoudig via www.vereniginghomeopathie.nl of telefonisch: 020-617 83 08. Of kom 5, 6, 7 of 8 februari langs bij de stand van de vereniging op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dan kunt u gelijk terecht voor een kosteloos consult van een homeopathisch werkend arts.

 

Lees ook:
> Future Generation Grant: Win 3000,- met jouw idee!
> Meditatie, het tot rust brengen van de woelige geest

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *