Kanken No.2 Black: speciale uitvoering van duurzame Fjällräven rugzak

kanken

Duurzaam zwart is the new black!

De populaire Zweedse rugzak van Fjällräven heeft nu een bijzondere uitvoering: de nieuwe Kanken No.2 Black is ravenzwart, heeft zwartlederen hengsels en accenten, plus het duurzame dubbelgewaxte G-1000 HeavyDuty. Stijlvol en praktisch, voor naar school, werk of op reis. 

Het hoofdvak van Kånken No. 2 Black heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is. In het achtervak vind je een gepolsterd zitmatje van G-1000 HeavyDuty; een comfortabele rustpauze is zo gevonden. Verder is de rugzak voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. De schouderriemen zijn van textiel. De nieuwe Kånken is ook verkrijgbaar in een laptop versie, inclusief een aparte 15 inch compartiment met eigen ritssluiting.

Rechte rug is een gezonde rug
Kånken werd in 1978 geïntroduceerd om rugproblemen, die werden waargenomen onder Zweedse schoolkinderen, te helpen voorkomen. Nu, ruim 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen recht gehouden en is het één van de populairste producten van Fjällräven, geliefd bij verschillende generaties gebruikers.

Specificaties
Fjällräven Kånken No.2 Black is nu verkrijgbaar bij outdoorspecialisten in Nederland en België. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl

kanken  kanken

Fjällräven en een betere wereld
In 1960 richtte Åke Nordin thuis in zijn kelder in de Noord-Zweedse stad Örnsköldsvik het bedrijf Fjällräven op. Sindsdien is het merk trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor-producten, het verantwoordelijk omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

www.fjallraven.nl

Meer?
> Fjallräven Eco Shell – Zo werkt het!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *