Mail & Win: Het officiele Broodbuik Kookboek

gluten

Heerlijke en verrassende recepten bij de besteller Broodbuik

Het kan je niet ontgaan zijn; het gevaar van tarwe is hét gezondheidsissue anno nu. Het boek Broodbuik van cardioloog William Davis sloeg in als een bom en stond weken in de bestseller 60.
Als we minder tarwe nuttigen, vallen we namelijk niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, kunnen we ontstekingen remmen en diabetes type 2 terugdringen. Terwijl het Voedingscentrum en bakkersorganisaties over elkaar heen buitelden, was Davis onverbiddelijk: gluten en tarwe zijn slecht voor je.

Broodbuik

William Davis is een Amerikaanse cardioloog die hartziekten wil voorkomen. Hij verdiepte zich in de gevaren van tarwe en gluten voor onze gezondheid. In Nederland ging zijn boek Broodbuik al 25.000 keer over de toonbank.

In Broodbuik onthulde cardioloog William Davis de schadelijke effecten van wat eigenlijk een product van genetisch geknutsel en agribusiness is, dat wordt verkocht aan het publiek als tarwe. Davis trok de verontrustende conclusie dat tarwe de grootste bijdrage is aan de wereldwijde obesitasepidemie – en de opheffing daarvan is de sleutel tot dramatisch gewichtsverlies en een optimale gezondheid.

Gluten- en tarwevrij in de praktijk
Nu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen met het officiële Broodbuik Kookboek. Het kookboek bevat meer dan 150 gluten- en tarwevrije gerechten voor elke gelegenheid. Van borrelhapjes, hoofdgerechten en bijgerechten tot een heel tarwevrij bak hoofdstuk met de titel ‘De Broodbuikbakkerij’. Het Broodbuik Kookboek met handige boodschappenlijstjes en basis-ingrediënten is een onmisbare gids voor een energiek, slank en verrukkelijk leven.
Als kers op de taart is ook de midprice editie van Broodbuik verschenen. Voor slechts € 12,50 heb je een compleet gebruiksvriendelijk stappenplan in huis om een nieuwe, tarwevrije levensstijl op te bouwen.

Het officiële Broodbuik Kookboek
Broodbuik Kookboek
Auteur: William Davis
ISBN: 9789021556321
Prijs: € 17,99
Broodbuik (midprice editie)
Auteur: William Davis
ISBN: 9789021556338
Prijs: € 12,50

Mail & Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd! Doe eventueel op onze Mail&Win-pagina bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *