Mail & Win: houten kubussen van Zwaartafelen

zwaartafelen

Handgemaakte meubelen van massief hout

Zwaartafelen is 6 jaar geleden geboren toen één van de drie eigenaren het roer omgooide: en de rust en energie vond in het met de hand maken van een stoere ‘zware’ tuintafel van hout.

Je moet het maar durven een vaste kantoorbaan aan de wilgen hangen en je volledig storten in een avontuur om je droom waar te maken. Inmiddels is Zwaartafelen een succes en een begrip in Amersfoort en omstreken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en laat je elke week inspireren met de nieuwste artikelen
!

Duurzaam tafelen
Het begon met een eigen tuintafel . Er bleek grote behoefte te zijn aan een dergelijke, degelijke en duurzame zware tafel. Het prototype werd verkocht en Zwaartafelen was daarmee een feit.

zwaartafelen

Elk huis en elke tuin is uniek en vaak is de tafel die je zoekt niet in exact het juiste formaat of gewenst materiaal te koop. Een eettafel is het hart van elke huis en moet perfect zijn voor elke gelegenheid. Zo geniet jij , je vrienden en familie langer van het belangrijkste meubel in je huis. Aan tafel deel je lief en leed dus dit moet een bijzondere plek zijn voor vele dierbare momenten en herinneringen.

Andere meubels van duurzaam hout
Zwaartafelen maakt naast tafels vrijwel elk meubel op maat met onder andere kwalitatief duurzaam hout. Bekijk voor inspiratie en diverse mogelijkheden de website, of kom gezellig langs in de showroom.

zwaartafelenzwaartafelen

www.zwaartafelen.nl

Mail & Win
Verstuur je gegevens en motivatie, en maak kans op één van de twee (bovenstaande) massief houten kubussen:

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *