Mail & Win: Lovechock Rocks

lovechock-rocks

Raw chocolate met superkruid Reishi brengt balans tussen hart en hoofd

Wat is nog fijner dan in je eentje een reep chocolade te eten? Je chocolade delen! Vooral als dat raw chocolate is, vol liefdesopwekkende stofjes. Lovechock introduceert: Lovechock Rocks.

Heel geschikt om samen met geliefden van te genieten, deze bijzondere combinatie van zoet fruit en knapperige noten overgoten met een goddelijk laagje raw chocolate. Én met superfoods en superingrediënt reishi, een kruid dat in China al duizenden jaren gebruikt wordt vanwege zijn heilzame werking op lijf en vooral geest.

Rocks your mind
Lovechock Rocks doen écht iets met je. De koudgemalen cacaobonen zijn een bron van flavonoïden (word je blij van), triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Als je daar dan ook nog allerlei superfoods en reishi aan toevoegt, ontstaat een wonderlijke alchemie die lekker smaakt én je goed doet voelen.

Lovechock Rocks zijn glutenvrij, lactose- en sojavrij, en verkrijgbaar in drie smaken: Mulberry/Hemp Seed, Almond/Cinnamon en Raisin/Coconut. Het zoet komt van kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.

Over Lovechock
Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Lekkere chocola én de wereld een beetje leuker: alle ingrediënten zijn 100% biologisch gecertificeerd en de boeren ontvangen een eerlijke prijs. De repen en Rocks worden met liefde handgemaakt in een sociale werkplaats. En de verpakkingen van Lovechock zijn duurzaam geproduceerd en de folie goed voor de groene afvalbak.

www.lovechock.com

Mail & Win
Lovechock Rocks zijn verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en webshops waaronder EkoPlaza en Natuurwinkel, maar je kunt ze hier ook winnen!
Vul hieronder je gegevens en motivatie in en dan maak je kans op een doosje Lovechock Rocks twv € 4,49.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Toon de 4 reacties
  1. Brit schreef:

    Heerlijk die Lovechock maar deze varianten heb ik nog niet eerder gezien/geproefd.

  2. Kim schreef:

    Vorig jaar heb ik voor het eerst Lovechock geproefd. Ik kan niet anders zeggen dan dat de chocolade je echt heel goed doet.

  3. Lucie schreef:

    Alles is liefde met Lovechock!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.