Mail & Win: Superfood smoothies van TerraSana

terrasana

Heb jij al een Superfood smoothie gemaakt?

Superfood en Rawfood is een trend uit Amerika, die nu ook in Nederland steeds meer aan de populariteit wint. Superfoods zijn natuurlijke producten met een hoge concentratie aan stoffen die het lichaam voeden. Raw Foods zijn niet verhit boven de circa 42 graden waardoor de pure smaak en de voedingswaarden behouden blijven.

Tijdens de uitzending van RTL’s 4me, waar DeBetereWereld alweer twee jaar aan tafel zit met presentatrice Chimène van Oosterhout, liet Trudy Pannekeet van TerraSana aan Chimene en onze eigen Almar Fernhout zien hoe je gemakkelijk een ‘love-shake’ & ‘bodypower-shake’ met Superfood maakt.

Mail & Win: Superfood Smoothies van Terrasana

Gemist? Bekijk de aflevering hier (vanaf 16 min 48 sec): www.rtlxl.nl

Wil jij nu kans maken op een heerlijk RawSuperfood pakket? Lees dan even verder…

Mail & Win
We mogen nu 10 pakketten Raw Superfood weggeven! Vul hieronder je naam en e-mailadres in en maak kans op een pakket vol gezondheid!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Toon de 1 reacties
  1. Maria Doelman schreef:

    Ik ben veel met mijn eten bezig en eet doorgaans goed, gezond, biologisch(dynamisch) en ben al jaren vegerarier. Met vallen en opstaan heb ik steeds meer over voedsel geleerd. Dat vind ik leuk en belangrijk omdat je bent wat je eet. Zodoende ben ik altijd wel op zoek naar nieuwe manieren van voedsel bereiden. RAW food is me niet helemaal vreemd trouwens.
    Zie dit receptje voor een bietenslade: Biet (rauw natuurlijk;-) raspen, wortel raspen. Door elkaar mengen. Handje vol zonnebloempitten er door roeren. Sap van een citroen, witte peper, snufje zout mengen en erdoor doen. Even laten staan. Op een bord leggen, truffelolie heen sprenkelen. Pluk alfalfa erop voor de garnereing. Mmmmmm
    Kortom het is me niet helemaal vreemd maar ik zou er graag meer mee experimenteren. Moet ik eerlijk toegeven dat RAW food producten nogal prijzig zijn voor mij vandaar dat deze mail en win mij een uitgelezen kans lijkt om verder met RAW food te expwrimenteren

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.