Messenserie IKON van Wüsthof: exclusieve pronkstukken

wusthof

Innovatie gekoppeld met ambachtelijk vakmeesterschap

Met de messenserie IKON van WÜSTHOF zullen veeleisende messenliefhebbers een uniek snijgenoegen beleven. IKON verbindt perfecte functionaliteit met zeer exclusief design. Dit is de Ikoon onder de gesmede messen.

De inzet van de modernste productie techniek tezamen met traditionele handarbeid toont voor de eerste keer een eenheid die aan de hoogste eisen voldoet.De grepen zijn gemaakt van Afrikaans Grenadill-hout. Deze houtsoort behoort tot de waterafstotende houtsoorten en komt uit gecontroleerde bosbouw. Het donkerbruine hout met de natuurlijke houtschakering maakt ieder mes tot een uniek produkt.
Alle IKON messen beschikken over een buitengewone scherpte en behouden hun scherpte die door specialisten met een bijzondere techniek in handarbeid wordt verkregen.
Het mes is uit één stuk edelstaal (Chroom Molybdeen Vanadium) gesmeed en optimaal uitgebalanceerd voor moeiteloos snijden.

wüsthof

WÜSTHOF behoort wereldwijd tot de bekendste merken van messen met een erg rijke traditie. De onderneming werd opgericht in 1814 in Solingen, waar de gesmede messen al 200 jaar met het bekende drietand-logo in de productievestiging in de messenstad Solingen worden vervaardigd.

Voor meer informatie, ga naar: www.wuesthof.nl

(advertorial) 

Lees ook:
>  andere artikelen uit de De Betere Keuken-Special

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *