Love Life. Love Miss Green. (En win!)

miss-green

Leven met liefde en respect voor de wereld en de mensen

Miss Green is één van onze fav fair fashion adresjes! Ontwerper Maaike Groen ontwerpt de kleding die zij zelf graag draagt: mooi, comfortabel en zacht. En bij het label werken zoals ze willen leven: met liefde en respect voor de wereld en mensen om ons heen.

De kleding laat Miss Green produceren in een GOTS gecertificeerd atelier in Turkije. “Ik werk hard aan een langlopende relatie met het atelier, als ook met andere leveranciers, zodat we kunnen rekenen op een constante kwaliteit en levering” zegt Maaike. Dat geldt ook voor de collectie: “Wij zullen onze collectie verbreden met meer stofsoorten en meer ontwerpen, denk ook aan knitwear. De stijl wordt ietsje stoerder en modieuzer dan waarmee we begonnen zijn; ontwerpen met subtiel biker motief. Dat is helemaal de trend nu en het is gelukt om daar een echte Miss Green-twist aan te geven.

miss-green

Innovatie in materiaal
Maaike hierover: “Er vinden prachtige innovaties plaatst op het gebied van nieuwe duurzame stoffen. Alternatieven voor vervuilende katoen zijn dus mogelijk, maar het is lastig om voldoende volume te ontwikkelen zodat het betaalbaar wordt voor het grote publiek. De meeste grote merken zijn niet echt geïnteresseerd en de vooruitstrevende nieuwe merken vaak klein, waardoor het stoffenaanbod nog beperkt is. Onze stoffen worden speciaal voor ons gemaakt, want zijn anders niet te krijgen. En dat heeft weer consequenties voor de hoeveelheid kleuren en modellen die we kunnen voeren.”

miss-greenmiss-green

Meer info
Miss Green heeft ook een hele fijne blog, met foto’s en achtergrondverhalen.., die is hier te vinden. En wil je meer weten over Maaike Groen, klik dan hier.

Mail & Win
Love ook voor jullie, De Betere Wereld-lezers, want wij mogen wat shoptegoed verloten voor www.miss-green.nl!
Vul hieronder je naam en een leuke reactie in, en dan maak je kans op 1 van de 2x shoptegoed á 50 euro.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *