Moyee Coffee: Buy One, Get One Free

moyee-coffee-fairchain

En maak kans op een reis naar Kaffa

De revolutie in je koffiekopje voert nu naar Kaffa, de geboortestreek van koffie. Zonder een cent aan traditionele marketing uit te hebben gegeven, bereikte Moyee Coffee middels de ‘Thunderclap’ op éénendezelfde dag ongeveer 1.4 miljoen nieuwe fans in social media. De laatste fase van hun FairChain revolutie is hiermee ingezet.

In mijn artikel hier kan je alles lezen over FairChain, de fair trade 2.0-visie van Moyee Coffee en die echt heerlijke, biologische 100% Arabica koffie uit de Ethiopische streek Kaffa, de geboortestreek van koffie.

Gigantisch bereik
De Thunderclap, de online versie van een flash mob waarbij een grote groep mensen op een bepaald tijdstip bijeenkomt om ergens aandacht op te vestigen, zorgde er op 7 juli jl. voor dat #FairChain op Twitter trending topic was, zelfs beter dan het WK in Brazilië.

moyee-coffee-fairchain

Twee halen, één betalen
Nu gaat het om proberen, proeven en delen. Nog 60.000 kopjes en de miljoen kopjes zijn gehaald, en dan kan FairChain-koffie daadwerkelijk in Kaffa geteeld, geoogst én gebrand worden! Hierdoor wordt in het land van herkomst dus véél meer waarde toegevoegd, dan de reguliere fair trade.
Fair is één ding, smaak is het andere. Deze Limu-boon gaat je niet alleen verrassen, je kunt er waarschijnlijk niet vanaf blijven. Dus daarom, krijg je er twee voor de prijs van één.

Bestel hier je pak biologische, 100% Arabica koffie, en krijg er van de mannen van Moyee Coffee eentje gratis. Om er -bij voorkeur- met anderen te delen, natuurlijk. Want nieuwe revolutionairen zijn nodig.
Met het bestellen van dat Crowdspeak-pakket draag je 50 kopjes bij aan The 1 Million Cup Revolution. Wat betekent dat je samen met andere bestellers en Moyee historie schrijft.

Kans op reis naar Kaffa
En, onder de aanmelders wordt één gratis reis naar Kaffa verloot! Dan kan je met eigen ogen zien wat er gebeurt, je spreekt met de locals daar en natuurlijk drink je er bizar goede koffie… (Vul onder de info over het Crowdspeak-pakket wel even je e-mailadres in!)

Word ook FairChain Revolutionair, en bestel hier die Radically Good Coffee.

Enjoy & Do Good!

Lees ook:
> Revolutie in je koffiekopje

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *