Natuurlijk wonen; hype of toekomst? (Win!)

natuurlijk wonen

Artikel én de prijs dankzij Houweling Interieur

Het natuurlijk wonen doet zijn intrede in Nederland. We willen na de gebeitste koloniale teakmeubelen en de wit gespoten Riviera trends nu wat meer zien van de echte materialen. Robuust, puur en leefbaar zijn de termen van vandaag en moeten zorgen voor warmte en woongenot in huis.

Door de kennis en vakmanschap in de meubelbranche kan er tegenwoordig veel meer dan vroeger. Zo zijn de nieuwste lakken haast onzichtbaar maar nog even sterk waardoor het natuurlijke karakter van het hout nog meer wordt geaccentueerd en het woongenot blijft behouden. Een ander voorbeeld zijn de nieuwste stoffencollecties; sterk, aaibaar en goed betaalbaar in vele kleuren en dessins.

Boomstamtafels
Bij Houweling Interieur, een echt familiebedrijf in sfeermeubelen, is deze nieuwe stijl van wonen helemaal aanwezig. Deze van oudsher klassieke woonwinkel is met de tijd meegegaan en heeft de collectie aangevuld met frisse modellen voor jong en oud. Een eyecatcher zijn de boomstamtafels met hun karakteristieke uitstraling en unieke design. Geen blad is hetzelfde en doordat deze uit één boom is gezaagd, loopt de tekening over de hele tafel door. Daarnaast kunnen deze bladen van vele soorten poten worden voorzien en maakt de twee-componenten-matlak de tafel leefbaar. Bij Houweling Interieur is er een ruime keuze van deze tafels op voorraad in vele soorten en maten en snel leverbaar.

natuurlijk wonen

Naast de eigentijdse collectie meubelen die te bezichtigen is in de sfeervolle winkels in Amsterdam, Leiderdorp en Amsterdam, is het geven van (binnenhuis)advies een specialiteit van het hechte verkoopteam. Kleuren, indelingen en aankleding van uw huis door middel van advies en tekeningen.

De hype van natuurlijk wonen zou zo maar eens de toekomst kunnen zijn van het nieuwe inrichten, met al zijn mogelijkheden in materialen en vormen.

natuurlijk wonen

 

Mail & Win  UPDATE
Wij mogen onder onze lezers 1x een tafel verloten twv. € 2000, dus vul hieronder je naam, adresgegevens en je motivatie in (die jureren wij) en dan maak je kans.. Succes!
Deze actie is inmiddels afgerond; iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Toon de 15 reacties
 1. Willy Nijssen schreef:

  Waanzinnig mooie actie, I love it!

 2. Lilian schreef:

  Natuurlijk wil iedereen zo’n boomstamtafel winnen omdat deze tafels zo’n mooie en robuuste uitstraling hebben! Mijn motivatie moet echter opvallen tussen al die andere inzendingen, vandaar dat ik mijn gevoel bij het zien van de boomtafel zal proberen te verwoorden;
  Tot mijn 10e heb ik in boerderij in een bos gewoond. Deze plek vormt ‘mijn roots’, daar ligt mijn jeugd. Vervolgens verhuisden wij (mijn ouders met mijn broer en mij) naar een stad. Sindsdien heeft wandelen in ‘een bos’ een extra dimensie voor mij. Mijn man heeft mij in het bos waar ik vroeger woonde ten huwelijk gevraagd. Logischerwijs heeft onze woning veel met hout en aarde/bostinten. Deze tafel zou zeer welkom zijn en in een warm (herfst-)gevoel terechtkomen !

 3. Lisette Kleiweg schreef:

  Ik vind ze prachtig, gaat ook niet vervelen of irriteren na een tijdje!

 4. Irene Diepstraten schreef:

  Wow! Stoerrrrr!

 5. Francien Kramer schreef:

  Wat is dit een gave Winactie zeg. Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn en hebben de anderen allemaal pech. Als ik deze mooie tafel niet win. Gaan wij hem in de winkel kopen en heb ik alsnog mijn zin! Succes iedereen. Fingers crossed!

 6. Brit schreef:

  Zo haal je de natuur in huis iets mooiers bestaat niet.

 7. Frank schreef:

  Ik doe zelf niet mee met deze wedstrijd maar ik moet zeggen dat dit een prachtexemplaar is. Heel warme, natuurlijke uitstraling, een echte aandachtstrekker ook. We hebben net onze hele woonkamer zelf vernieuwd in natuurtinten en “vol-houten” meubels die de rest van ons leven blijven staan. Iedereen die meedingt voor deze prijs: Veel succes!

 8. Romy Rijkers schreef:

  Deze tafel past precies in het stijlbord wat ik heb gemakt op pinterest! https://nl.pinterest.com/romyrijkers/natuurlijk-wonen/ Het lijkt me een leuke uitdaging om in ons nieuwe huis een interieur tot leven te brengen met leuke opgeknapte vintage meubels, en echte eyecatchers, zoals deze gave tafel! De natuur in huis halen…

 9. saskia muller schreef:

  ik vindzulke meubels zo mooi maar kan ze nooit betalen. na jaren alleenstaande moeder ben ik nu mijn dingetjes aan het opbouwen en het gaat me redelijk goed af. deze tafel zou voor mij bij een nieuw begin horen

 10. Jacintha schreef:

  Deze unieke tafel verdient een waardige plek, ik hoop dat dat onze eetkamer is. Ons oude huis (uit 1907) is door de vorige bewoner deels zo gemoderniseerd dat we er tranen van in de ogen kregen en wij zijn nu beetje bij beetje bezig het weer terug te brengen in de originele staat met een vleugje klasse. De eetkamer is bijna klaar maar er mist nog een waanzinnige eyecatcher. Vooral de unieke vormgeving en de finishing touch vd matlak maakt van een eettafel een kunstwerk om aan te eten.

 11. Marjan van den Heuvel schreef:

  Wat een prachtige natuurlijke tafel. Deze zal prachtig staan in mijn nieuw gewenste interieur met veel wil en natuurlijke materialen.

 12. Mario van Gruijthuijsen schreef:

  Lage Nes 1, 2995VL Heerjansdam.

  Werk inmiddels ruim 13 jaar als inspecteur milieuwetgeving. Hierdoor ga je het belang van een groen milieu steeds meer zien en natuurlijke schoonheid steeds meer waarderen. De uitstraling van deze tafels is werkelijk ongelooflijk mooi, puur natuur.

 13. Sytze schreef:

  Wauw! Wij betrekken binnenkort een nieuwe woning, wat zou deze tafel een eyecatcher zijn in de woonkamer en een mooie basis om ons huis verder in te richten!

 14. Susanne schreef:

  Tjezus wat een vette tafels!

 15. Clara Koost schreef:

  Zo mooi

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.