Oók op EkoTown: Ralph Moorman

ekotown

'Streven naar een transparante gezondheidsmarkt'

Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach. Tijdens zijn studie heeft hij geleerd hoe je voeding juist níet moet bereiden. Veel gebruikte methoden en ingrediënten zijn onnodig en hebben negatieve invloed op de gezondheid. Deze kennis neemt hij mee in zijn gezondheidsadviezen met unieke resultaten als gevolg.

EkoTown-Moorman

Foto: William Rutten

Praktisch, makkelijk en toegankelijk helpt hij mensen aan meer energie, een betere huid, gewichtsverlies en verminderd hij klachten bij allerlei ziekten. Ralph zet zich in voor het eten van onbewerkte voeding en transparante levensmiddelen in de supermarkt. Zo deed hij als eerste al een Supermarkt Safari.

Middels het op de markt brengen van gezondheidsproducten en optredens in de media tracht hij zijn missie te bereiken: Streven naar een transparante gezondheidsmarkt zodat de mens eenvoudig haar gezonde keus kan maken. Ralph hierover: “Mijn missie is het streven naar een transparante gezondheidsmarkt zodat de mens eenvoudig zijn gezonde keus kan maken. Onbewerkt eten is hier een belangrijk onderdeel in.”

Op zondag in EkoTown
Ralph Moorman is op zondag te vinden in SprekersPlaza. Zijn lezing is voor bezoekers van EkoTown kosteloos te volgen. “Ik steun EkoTown als landelijk health event zodat de gezonde boodschap bij zoveel mogelijk mensen terecht komt.”

Kijk hier voor het programma, en download ook het ‘blokkenschema’ voor de zaterdag en/of zondag!

Korting op je entreekaart
We weten zeker dat iedereen veel plezier gaat hebben op dit ongetwijfeld prachtige feest! Als extra motivatie geven wij 5 euro korting op jouw entreekaartje.., gebruik Vouchercode DBW hier: ekotown.nl/#!tickets

Lees ook:
Oók op EkoTown: Jennifer de Jong van Sugarless
EkoTown: nog 2 weken!

ekotown

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *