Original Spices, wees kritisch op je specerijen!

Euroma-specerijen-ontdek-smaak-werelds-original-spices-blijfontdekken

Ontdek de pure smaak..

Wie graag in de keuken staat weet in de supermarkt het kruidenschap te vinden. Maar wat is precies het verschil tussen specerijenmelanges en de doorsnee vleeskruiden?

Blijf ontdekken.. Na een bedrijfsbezoek van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije aan kruiden- en specerijenproducent Euroma ontstond een bijzondere samenwerking tussen deze twee ‘smaakexperts’: Euroma Original Spices, een vernieuwend assortiment specerijenmelanges. Euroma Original Spices zijn geïnspireerd op de verre reizen die Jonnie Boer maakte; hij ging van Arabische markten tot diep in Azië op ontdekkingstocht naar buitengewone smaken.

Meer beleving op het gebied van kruiden & specerijen
De specerijen kenmerken zich door hun authenticiteit. De Edelsüss paprika is afkomstig uit Hongarije, is dieprood van kleur en mild van smaak. En de echte Ceylon kaneel komt natuurlijk uit Sri Lanka en is delicaat en lichtzoet van smaak. De melanges in het assortiment, zoals Thai Green Curry, Ras el Hanout en Za’atar, zijn een geurige vernieuwing in je keuken. Verrassend van samenstelling en passend in de trend waarin we steeds exotischer gaan kokkerellen. Er valt veel te ontdekken met deze kleurrijke, authentieke specerijenmelanges die, met een beetje fantasie, vele toepassingen kennen in de hedendaagse Nederlandse keukens.

Euroma-specerijen-ontdek-smaak-werelds-original-spices-blijfontdekken

Geen tot weinig zout
Aan de specerijenmelanges is vrijwel geen zout toegevoegd. Er kan dus naar hartenlust met de intensiteit van smaken worden geëxperimenteerd. Een gerecht wordt niet snel veel te zout maar hooguit iets intenser als je er iets meer van gebruikt. Daarnaast kunnen degenen onder jullie die een zout beperkt dieet hebben nu ook genieten van heerlijke, bijzondere specerijenmelanges!

Blik, een klassieke specerijenverpakking
Al van oudsher worden specerijen in blik verpakt en ook voor de specerijen van Euroma Original Spices is gekozen voor deze robuuste verpakking. Het blik is vierkant van vorm en geeft de gehele lijn een echte kwaliteitsuitstraling. Elke variant heeft een eigen kleur etiket. Hierdoor ontstaat een fraai opvallend geheel in de keuken. Door de ruime opening van het blik kan je de specerijen goed doseren. Je kan met een eetlepel in het blik of zelfs de specerijen met je vingers doseren. Iets dat de hobby koks onder ons zeker zal aanspreken.

Er gaat een wereld voor je open
De specerijen van Euroma Original Spices by Jonnie Boer zijn verkrijgbaar in 15 verrassende varianten. En als je van puur koken houdt met pure ingrediënten, dan mogen deze specerijen niet in je keuken ontbreken.

Euroma-specerijen-ontdek-smaak-werelds-original-spices-blijfontdekken

Geniet!
Kijk voor meer info op www.originalspices.nl of Facebook/blijfontdekken

Lees ook:
> Ontdek de pure smaak van Euroma Ras el Hanout (+recept)
> De keuringsdienst van de aarde: natuurcosmetica

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.