Quooker, dagelijks gemak en veilig: direct kokend water uit de kraan

quooker

Nederlandse uitvinding verovert de wereld

Wil jij ook direct kokend water uit de kraan? Dat kan met de Quooker, op ieder moment van de dag en voor tientallen toepassingen. Met de Quooker Fusion heb je zelfs warm, koud en kokend water uit één kraan!

Quooker is een kraan die direct 100°C kokend water geeft. Kokend water dat je meteen kunt gebruiken voor het zetten van een kopje thee of koffie, voor het koken van aardappelen, rijst, pasta en groenten. De kraan op het aanrecht, het reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Veel voordelen
Een Quooker heeft veel voordelen. Je bespaart bijvoorbeeld veel  tijd doordat je nooit meer hoeft te wachten tot het water kookt. Ook bespaar je veel ruimte doordat je minder apparatuur op het aanrecht hebt. Een Quooker is 100% veilig. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker is dat verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid staan voorop bij Quooker.

www.quooker.nl

quooker

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.