Quooker, dagelijks gemak en veilig: direct kokend water uit de kraan

quooker

Nederlandse uitvinding verovert de wereld

Wil jij ook direct kokend water uit de kraan? Dat kan met de Quooker, op ieder moment van de dag en voor tientallen toepassingen. Met de Quooker Fusion heb je zelfs warm, koud en kokend water uit één kraan!

Quooker is een kraan die direct 100°C kokend water geeft. Kokend water dat je meteen kunt gebruiken voor het zetten van een kopje thee of koffie, voor het koken van aardappelen, rijst, pasta en groenten. De kraan op het aanrecht, het reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Veel voordelen
Een Quooker heeft veel voordelen. Je bespaart bijvoorbeeld veel  tijd doordat je nooit meer hoeft te wachten tot het water kookt. Ook bespaar je veel ruimte doordat je minder apparatuur op het aanrecht hebt. Een Quooker is 100% veilig. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker is dat verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid staan voorop bij Quooker.

www.quooker.nl

quooker

 

Toon de 12 reacties
 1. Wilco schreef:

  Betere wereld: besparen op tijd nodig? Ik zou wel eens willen weten hoeveel stroom de quooker op jaarbasis verbruikt….

 2. Christel schreef:

  Dat zou ik ook wel willen weten wat kost het aan stroom op jaar basis
  en wat kost zo,n ding

 3. Peter schreef:

  Waarschijnlijk zwicht ook De Betere Wereld voor de commercie of is dit gewoon een advertentie? Dat mag dan wel duidelijker worden aangegeven. Het is algemeen bekend dat ten alle tijden een reservoir op temperatuur houden veel energie kost.

 4. redactie schreef:

  Er zijn meer aspecten van belang in onze optiek dan alleen energieverbruik. Vooral de veiligheid en het voorkomen van brandwonden bij kleine kinderen vinden wij een goede reden om over Quooker te publiceren.
  Inzicht in het energieverbruik is te zien via deze link;http://www.quooker.nl/nl/energievergelijker

 5. Carla Ho schreef:

  Oh my god, dit is super handig. Gewoon omdat ik elke dag thee maak en altijd lang moet wachten op de waterkoker. Ook omdat ik elke dag moet koken en dan niet hoef te wachten. Ik moet dit hebben!!!!

 6. Jelle schreef:

  Wat een hete mail en win!

 7. Jelle schreef:

  Wat een hete mail & win 🙂

 8. I.Wouters schreef:

  Adres:
  Kabouterberg 16
  5571SV Bergeijk

 9. Ellen schreef:

  Dan zit ik toch nog met een vraag. Ons waterbedrijf raden wij het drinken van warm water uit de kraan af. Het is namelijk mogelijk dat metalen als koper, lood of cadmium in het warme water oplossen in de leidingen in uw huis. Dat geldt zowel voor oude als nieuwe leidingen. Zegt Vitens zelf. Hoe moet ik dit zien bij de quooker?

 10. Quooker schreef:

  Het standby energieverbruik van de Quooker is 10 Watt per dag, dat komt overeen met het verbruik van een spaarlamp of TV op standby.
  De kosten van de Quooker ligt aan welke variant je kiest met welk type reservoir – dit kan je samenstellen op onze website: http://www.quooker.nl/nl/stel-je-quooker-samen

 11. Quooker schreef:

  Bij een Quooker stroomt alleen koud water in het reservoir en dat wordt opgewarmd tot 110ºC – hierdoor worden alle bacteriën gedood. Voordat het water uit de kraan stroomt gaat het nog door een HiTAC filter. Dit filter haalt een deel van de zware metalen uit het water. Daarna is het dus perfect te drinken.

 12. Water Solutions schreef:

  Beste Ellen,

  Om zeker te zijn van een goede kwaliteit drinkwater is er meer nodig dan sterke verhitting en een HiTAC filter. Deze laatste haalt “een deel” van de zware metalen, maar lang niet alles en bijvoorbeeld ook geen medicijnresten uit het water. Belangrijker nog dan de chemische samenstelling is de moleculaire structuur van het water. Deze is namelijk bepalend voor de eigenschappen van water en raakt sterk verstoord door het elektromagnetische veld van het verwarmingselement van een Quoocker. Hoe gemakkelijk ook, voor echt zuiver & vitaal water is een quick-fix helaas niet de oplossing. Voor meer informatie hieromtrent ben je altijd welkom op http://www.water-solutions.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.