Ontdek weer wie je bent

gg

Gewoon, tijdens een onvergetelijke reis, met Reconnect Discover

Soms moet je even vèr weg, om helemaal ‘naar binnen’ te kunnen. Daar, waar een fysieke afstand niet bestaat, maar het vaak een lange, soms pittige reis vergt. Daar, waar je werkelijke behoeftes liggen, je wensen en je dromen. Daar, waar je aankomt met een innerlijke glimlach omdat je jeZelf ontmoet.

Die her-ontdekking, daar neem je even de tijd voor, en dat doe je bij voorkeur in een ontspannende, natuurlijke omgeving. Lekker ver weg, alles zo veel mogelijk letterlijk en figuurlijk loslatend. Waar je je die eerste dag van je retreat nog kunt verwonderen om die achtergelaten waan van de dag en die o zo kenmerkende stress, geef je je al snel over aan het ritme van de natuur. Reconnect: uit je hoofd, en weer in contact met je door de zon gekoesterde lijf. Dagenlang, als de tijd stil lijkt te staan terwijl je duikt,
yogaat, luiert, wandelt…, en ook praat met iemand die spiegelt, je zelf achter antwoorden laat komen en je gevoel helpt te benoemen.

En dan die immense bonus, aan het eind van de retreat, alsof de warme wind jou alle antwoorden op je vragen zachtjes influistert… Ik ken het.

Een onvergetelijke ervaring
Zo’n retreat doe ik dus graag met Reconnect Discover, het initiatief van Kaisa en Arno, een Finse Nederlandse respectievelijk Nederlandse Fin in Zuidoost-Azië. Het stel helpt je middels retreats waarin Meditatie, Life Coaching, Yoga en ook Duiken centraal staan, om tot een daadwerkelijke verandering te komen.
Het gaat hen om Jou, en je dromen, je passie, je talenten. Daarom zijn de retreats van Reconnect Discover (fan-tastische naam vind ik) altijd met kleine groepjes; persoonlijke aandacht gegarandeerd!

yoga-reizenyoga-reizen

De eerstvolgende retreat staat gepland voor oktober 2014 op Camiguin, een wonderschoon eilandje in de Boholzee in de Filipijnen. De perfecte locatie voor de combinatie van rust, bezinning en wat avontuur. Daarna zullen Kaisa en Arno retreats over de gehele wereld verzorgen.

Echt, ik heb nu al zo’n zin om te gaan! En daarna: met mijn hoofd in de wolken, mijn armen en hart wijd open en mijn voeten stevig op de grond. Dát is de verandering ik mijzelf graag gun. Wat is de jouwe?

www.reconnectdiscover.com

Tekst: Erwin Polderman, redacteur De Betere Wereld
Foto’s: Arno Enzerink / www.stockphotography.nu

510x125px_discover_animated

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *