Consol Solar Jar: een glas vol zon!

Consol solar jar zonlicht wekpot

Een prima cadeau voor jezelf of voor iemand anders!

De Consol Solar Jar is een bijzondere zonne-lamp in een nostalgische glazen weckpot. Handmade with love in Zuid-Afrika geeft de Jar werk aan zo’n 65 voormalig ongeschoolde mannen en vrouwen uit de townships Alexandra en Soweto. 

Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische weckfles. Dát is de Consol Solar Jar!

> De mooiste en origineelste geschenken vind je op www.cadeau-cadeau.nl

Gedurende de dag slaat het zonne-energie op…

Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan ’s nachts terug in de vorm van licht. Deze manier van lichtproductie is duurzaam, biedt een makkelijke manier om milieubewust te leven en u heeft gewoon langdurig plezier aan deze Consol Solar Jar.

Consol solar jarDeze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in de deksel wordt opgeladen. Zodra je ze in de zon zet worden de led accu’s opgeladen en geven dan vele uren een aangenaam zacht maar toch helder licht.

De Consol Solar Jar is uitermate geschikt als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecuefeestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick….. gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avondstemming wilt creëren.

’s Nacht schijnt het lampje …

’s Avonds of ’s nachts kun je de Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Consol solar jar

Ontwerp jouw Solar Jar

Je kunt de Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen versieren. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn… je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Wil jij ook zo’n gave, sfeervolle zonnelamp in huis (of tuin)? Hier kun je de Consol Solar Jar kopen, en kijk hieronder nog een keer het verhaal van het ontstaan van deze bijzondere Solar Jar.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *