Stichting Specsavers Steunt: ‘Het is belangrijk om daar waar je werkt te investeren’

Specsavers

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid steunen veel bedrijven in Nederland goede doelen. Stichting Specsavers Steunt helpt lokale initiatieven met een financieel steuntje in de rug. Julie Perkins, directeur van Specsavers en oprichter van deze stichting, vindt het belangrijk om daar waar je werkt ook te investeren.

Gemiddeld doneert Stichting Specsavers Steunt jaarlijks 400.000 euro aan bijna 120 lokale doelen en initiatieven. Julie Perkins: “Dit vloeit niet voort uit een verplichting, maar is onderdeel van onze visie en passie. Als familiebedrijf geloven we echt in de kracht van verbondenheid. Niet alleen met onze winkels, partners en klanten, maar ook met de lokale gemeenschap. We dragen graag iets bij aan lokale initiatieven, omdat deze vaak ontzettend waardevol zijn voor de buurt. Ook daarin schuilt een familiegevoel.”

Maak kans op financiële steun!
Kent u een lokaal doel dat een donatie goed kan gebruiken? Vanaf 19 oktober kunnen lokale doelen en initiatieven zich weer aanmelden om kans te maken op financiële steun van een lokale Specsavers-winkel in 2016. Aanmelden kan via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

specsavers

Specsavers steunt lokale doelen
Klanten dragen met hun aankoop bij Specsavers automatisch hun steentje bij aan hun lokale buurt. Per verkocht montuur en hoortoestel doneren de winkels namelijk een vast bedrag aan lokale doelen. Van een kinderboerderij, sportvereniging, scouting, dierenambulance tot aan een buurthuis, aan het einde van het spaarjaar maken de winkels de doelen blij met een mooi geldbedrag.

Specsavers

 

 

specsavers

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *