Tony’s Store bij Tony’s thuis

Tony’s Chocolonely opent de deuren van Tony’s Store! ’n Winkel aan huis, bij het kantoor op ’t Westergasterrein in Amsterdam. Het is altijd al een zoete inval geweest bij Tony’s op kantoor.

Chocofans en voorbijgangers willen meer weten over Tony’s Chocolonely, de chocolade proeven en kopen. En dat is heel belangrijk, vinden ze bij Tony’s, als ’t je missie is om samen chocolade 100% slaafvrij te maken. Hoe kan je nou beter je verhaal en je chocolade delen dan iedereen gewoon bij je thuis uit te nodigen? De winkel is een chocoladebeleving met de mega-super-chocomaat choc-vol Tony’s repen. Je kunt je ogen uitkijken en – ja – je mag alles proeven. Naast de repen kun je in Tony’s Store exclusieve items kopen. In de ongelijk verdeelde kast ligt vanalles: een fanTAStiese tas, Tiny Tony rompers, een Tony’s Chocolonely notebook en nog veel meer.

Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam      Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam

Iedereen die bij Tony’s Chocolonely werkt staat op toerbeurt in de winkel. Want ze houden van direct contact bij Tony’s, net zoals met de cacaoboeren met wie ze samenwerken. Uiteraard zorgen de Tony’s altijd voor een feestje in de winkel. Daarbij zullen ze al je vragen beantwoorden en je meer vertellen over hun missie.

Wil je ’t als eerste zien? Op donderdag 27 oktober a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur ben je welkom op Tony’s Store housewarming  aan de Polonceaukade 12 in Amsterdam. Komt dat zien, komt dat zien en. niet alleen kijken kijken.. !

Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam      Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam

Over Tony’s Chocolonely
Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacaoindustrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. Sinds de oprichting door de makers van het tv-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’ in 2005 strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade. Zij willen niet alleen hun eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. Ze kopen de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven ze het voorbeeld, dat chocolade maken anders kan. En zo inspireren ze anderen om hen te volgen. En ook jij kunt meedoen. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en Tony’s verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt.

Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam    Tony’s Chocolonely Store - Polonceaukade 12, Amsterdam

Meer lezen?
Tshared: zero waste t-shirts, op bestelling!
Intrigerend: Silent Land 2016 (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *