Mail & Win: je eigen ontworpen stadsfiets van Tulpfietsen

leBaron-Tulpfietsen

Social Enterprise uit Amsterdam/Maastricht gebruikt voormalige sociale werkplaats-vaklui

Een stevige stadsfiets met retro-look, geheel afgestemd op jouw wensen, binnen een week 100% rijklaar geleverd en met onderhoud aan huis. Het enige wat je nog hoeft te doen, is kiezen…

Tekst: Erwin Polderman

Op Tulpfietsen.nl heb je de keuze uit maar liefst ruim één miljoen mogelijkheden: modellen, framemaat, kleuren, bagagedragers, handvatten, remmen, banden, noem maar op. Een aangenaam klusje, ook omdat je direct ziet welke prijsconsequentie je keuze heeft.

Na een aantal dagen wordt de fiets bij je thuis 100% rijklaar afgeleverd , inclusief eventuele accessoires zoals een kinderstoeltje of een houten krat . En je ziet een monteur naar wens na vier maanden, voor een uitgebreide servicebeurt. Meer keuze en zekerheid is er bijna niet. Maar het wordt nog leuker:

Social Enterprise
De fietsen worden door monteurs van de voormalige sociale werkplaats in de eigen, nieuwe assemblagefabriek in Maastricht in elkaar gezet. Directeur Frank Klemann nam hen over toen de sociale werkplaats wegens bezuinigingen stopte met assemblageactiviteiten. “Voor deze mensen die geen uitzicht hadden op een ‘normale’ dienstbetrekking een hele geruststelling” aldus Klemann. “En wij zijn bijzonder blij met ze. Ze zijn gemotiveerd en het zijn allen goede en ervaren vakmensen met oog voor kwaliteit”.

Tulpfietsen

Daarbij blijft het niet: de innovatieve fietsenbouwers vinden het belangrijk flink bij te dragen aan een betere wereld en ondersteunt daarom het ‘1WE Riksja-project’ in Bangladesh. Van elke verkochte Tulpfiets doneert het Amsterdamse bedrijf een bedrag aan het project. En dan rijdt je Tulpfiets nóg prettiger, niet?

Fiets van de zaak
Juíst omdat je op de website jouw fiets helemaal op maat kunt samenstellen, is Tulpfietsen perfect als ‘Fiets van de zaak’. De fiscus betaalt mee aan de fiets en jouw werkgever krijgt er een fittere werknemer voor terug.

Voor werkgevers zijn er nog meer mogelijkheden. Klemann: “We kunnen een volledig fietsenpark leveren, natuurlijk ook in de huisstijl van het bedrijf en voorzien van een onderhoudscontract.”

Tulpfietsen

Mail & Win
Wij mogen één heren- en één damesfiets ter waarde van 454 euro verloten onder onze lezers. Als jouw Tulpfiets van je dromen iets hoger uitvalt, dan kan je natuurlijk altijd wat bijbetalen. Het is helemaal aan jou!
Vul hieronder je gegevens in en dan maak je kans op één van de twee gratis fietsen, die je helemaal zelf kunt samenstellen! Winnaars krijgen binnen 3 weken bericht.

Niet gewonnen of niet wachten? Toch voordeel! tulpfietsen-stadsfiets
Niet de winnaar van de actie of je wilt niet op de uitslag wachten, en je wilt toch zo’n h’eerlijke Tulpfiets, dan kunnen we ook jou wat weggeven:
Vermeld dan in de ‘Afrekenmodule’ op www.tulpfietsen.nl de cadeaucode “debeterewereld” en dan ontvang je een gratis Abus-kettingslot twv. 39,95 euro.

www.tulpfietsen.nl

Dáárom!
– zelf online ontwerpen
– stevige fietsen
– thuisbezorgd binnen 1 week
– 100% rijklaar afgeleverd
– onderhoud aan huis
– al vanaf EUR 379
– je steunt het goede doel

Lees ook:
> Mail & Win een elektrische fiets van Crossfold

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *