Yomads Travel zoekt reisreporter 2014

snp-natuurreizen-yomads

SNP Natuurreizen wil 3 nieuwe bestemmingen laten verslaan

Yomads Travel, het nieuwe reislabel van SNP Natuurreizen, zoekt een reisreporter om dit jaar verslag te doen van drie nieuwe bestemmingen. Iedere avontuurlijke twintiger of dertiger kan nú via Facebook of Yomads.com solliciteren naar deze droom(bij)baan.

Tijgers kijken in India, kanoën in de Okavangodelta, dansen als een derwisj in Turkije: het zijn zomaar een paar voorbeelden van reizen en activiteiten die het nieuwe Yomads Travel vanaf maart 2014 aanbiedt. En niet alleen de bestemmingen zijn bijzonder, ook de samenstelling van het reisgezelschap is anders dan anders. Doordat Yomads samenwerkt met de Zwitserse reisorganisatie Baumeler en met World Expeditions – met vestigingen over de hele wereld – bestaan de reisgroepen uit twintigers en dertigers uit verschillende landen. Deze internationale avonturiers hebben een gedeelde passie: in korte tijd de mooiste plekken op aarde ontdekken, en dat met de kleinst mogelijke ecologische afdruk.

Oproep: Yomads reisreporter 2014
Voor verschillende reisreportages is Yomads Travel op zoek naar een avonturier die dit jaar drie nieuwe bestemmingen kan beschrijven en off the beaten path-ervaringen wil vastleggen in woord en beeld. Een journalistieke achtergrond is niet nodig; iedere ondernemende globetrotter die foutloos en vlot in het Nederlands en Engels kan schrijven en actief is op social media maakt kans om Yomads reisreporter 2014 te worden. Een dosis lef is wél vereist, want de reisreporter praat ter plekke met de lokale bevolking, en laat zien hoe het is om bijvoorbeeld in een kano stroomafwaarts de Amazone af te zakken, te kamperen onder de Nepalese sterrenhemel of te hiken in de wildernis van Alaska.

yomads-reisreporter

SNP Natuurreizen zoekt voor hun label Yomads reporters voor drie reisbestemmingen

Aanmelden via Yomads.com of Facebook
Ondernemende 20’ers en 30’ers kunnen zich t/m 10 februari aanmelden voor deze droom(bij)baan via www.facebook.com/yomadstravel of via www.yomads.com. De Yomads reisreporter 2014 krijgt uiteraard de drie reizen vergoed en ontvangt daarnaast een onkostenvergoeding. Alle Yomads-reizen worden begeleid door Engelstalige, lokale gidsen en de groepen zijn niet groter dan 15 personen.

www.yomads.com en www.facebook.com/yomadstravel

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *