100% voedselveilig en gifvrij kinderservies

kinderservies

Oogaa!

Jaaaaaa, siliconen zag er nog nooit zo goed uit! Dit wordt toch het nieuwe vriendje van je baby of peuter? De voedselveilige, meukvrije servies, bestek en placemats van Oogaa zien er lekker uit en dagen door hun ontwerp je kleintje ook nog ’s uit tot het maken van verhalen.

En zeg nou zelf, je wordt er toch óók vrolijk van? Niet zo gek hoor want deze heerlijke Oogaa’s hebben eigenlijk alles wel, zelfs wat teveel voordelen om hier een goede Nederlandse zin van te maken … 100% Voedselveilig, multifunctioneel, onbreekbaar en gifvrij wist je al. Tel daarbij op dat Oogaa hittebestendig is en dus gewoon in de magnetron, oven en vaatwasser kan, als ook in de vriezer. En als toetje meld ik nog even de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, en je healthy happy face is nu op haar grootst! 😀

Verhalen verzinnen

Producten van Oogaa zijn bedacht om wat baby’s of peuters ook doen aan tafel of spelend op de grond, om hen in aanraking te laten komen met de meest gezonde materialen, en de kleintjes te stimuleren in hun creativiteit en ontwikkeling. Met de boten, vliegtuigen, treintjes en vrachtwagens in allerlei kinderkleuren valt er heel wat te vertellen – en ook komen er nog apen, kikkers en olifanten langs!

Oogaa is verkrijgbaar bij GreenJump.nl – de beste keus voor jong en ouder!

kinderservies

 

Tip: gezond slapen kan alleen op dit kindermatras

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *