25 mei 2013: beurs Ouders Natuurlijk!


Op 25 mei is in Doorwerth (Arnhem) alweer de vierde editie van de beurs Ouders Natuurlijk!

Van zwangeren en ouders tot onderwijzers en zorgverleners, iedereen met interesse in natuurlijk ouderschap kan hier zijn hart ophalen. Twee hallen vol stands en een lange lijst workshops en lezingen staan garant voor een leuk en informatief dagje uit.Groot aanbod aan stands
De variatie in stands is weer enorm dit jaar. Uiteraard veel nieuwe webshops met duurzame producten voor kinderen, zoals wasbare luiers, biologisch lekkers, ecologische kleding en veilig speelgoed. Maar ook informatieve stands nemen een belangrijke plek in op de beurs. Denk hierbij aan lactatiekundigen, draagdoekconsulenten, borstvoedings- en geboortecentra, kinderdiëtisten, en nog veel meer. Dit jaar weer het complete jonge gezin centraal, dat is natuurlijk ook terug te zien in het aanbod van stands.

Workshops & spelen
Verspreid over de dag kunnen bezoekers diverse workshops en lezingen volgen. Benieuwd naar duurzaam opgroeien, babydragen, samen slapen, vaccinaties, anticonceptie zonder hormonen en nog veel meer? Loop dan binnen bij een workshop. Ook aan de vaders is gedacht met een speciale lezing gericht op het vaderschap, uiteraard gegeven door een vader.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze bovendien lekker spelen op de speeltoestellen, hoge torens van kapla bouwen, met leem een huisje aansmeren en nog veel meer.

Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Natuurlijk naar de beurs!
In het Natuurlijk Ouderschap (Attachment Parenting) draait het vooral om de natuurlijke relatie tussen ouder en kind: ken je kind, help je kind zich goed te voelen en geniet van het ouderschap. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de beurs en ontmoet bekenden uit het vak zoals Marianne van der Veen (Borstvoedingscentrum Panta Rhei) en Stefan Kleintjes (Kenniscentrum Borstvoeding en borstvoeding.com). De eerste 150 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met mooie cadeautjes en kortingsbonnen. Iedereen die een kaartje koopt in de voorverkoop en de enquête invult maakt kans op een prijs uit de voorverkoopactie.

Beknopte informatie
Wanneer: 25 mei 2013 van 10 tot 17 uur
Waar: Golden Tulip hotel in Arnhem-Doorwerth
Tickets: € 8,- per persoon (tot 16 jaar gratis)
Parkeren: Op het terrein, gratis.
Openbaar vervoer: Pendelbus van Arnhem Centraal rechtstreeks naar beurslocatie
Website: www.oudersnatuurlijk.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *