ASN bank deelt 50 babydozen uit op de Negenmaandenbeurs!

Baby_be_good_asn_bank_box_babybox

50 nieuwe wereldburgers ontvangen een BabyBeGood doos gevuld met pure en eerlijke producten

De ASN bank geeft 50 nieuwe wereldburgers een luxe pakket en daarmee een duurzame start kado. Zwangere vrouwen mogen een gratis BabyBeGood doos ophalen in het workshop paviljoen op de Puur Baby Plaza (hal 8, stand 123) van 25 februari tot en met 1 maart 2015 in de Rai Amsterdam.

Over ASN jeugdsparen:
Duurzame babyproducten

De BabyBeGood doos is gevuld met pure babyproducten. Op de Negenmaandenbeurs nodigt de ASN Bank 50 mama’s (en papa’s) in spé uit om op de speciaal voor deze actie geplaatste bank de BabyBeGood doos te ontvangen. Op deze ASN bank krijgt de gelukkige mama of papa van BabyBeGood een korte uitleg over de inhoud van de babydoos waarna ze de babydoos mee naar huis mag nemen.

Baby_be_good_asn_bank_box_babybox

Ouders willen hun kinderen graag financieel ondersteunen als ze groter zijn. Nu zitten de kinderen nog veilig in de buik of liggen nog maar net in de wieg. Later gaan ze misschien studeren of willen ouders ze de mogelijkheid voor een droomreis geven. Bij de ASN Bank kunnen ouders sparen voor hun kind tegen een extra hoge rente. Op de achttiende verjaardag kan hun kind over het geld beschikken; tot die tijd staat het vast. Tegelijkertijd steunt de ASN Bank namens het sparende kind – maar zonder dat het iets kost – projecten voor straatkinderen van Cordaid in de Centraal-Afrikaanse Republiek en Congo. Zo helpen ouders hun eigen en een kansarm kind een mooie toekomst.

Inhoud babydoos
In de BabyBeGood doos zit het eerlijke en biokatoenen washandje van Yumeko, het cradle-to-cradle mutsje van Laladoo, Sophie de Giraf gezichtscreme en lotion giftset, Hevea natuurrubberen speen, Bambo Nature luiersetje, Duurzame Kindermeubelen BV bijtring en een waardebon voor biologische babyhapje van De Kleine Keuken.

Puur Baby Plaza
Puur Baby Plaza is de hotspot van de Negenmaandenbeurs waar shops en duurzame ondernemers hun stand hebben met biologische, natuurlijke en fairtrade producten.

Aanmelden voor een doos
Ouders kunnen nu al aangeven of ze een doos willen ontvangen door hun motivatie te mailen naar contact@babybegood.nl. In de mail moet staan op welke dag van de beurs de doos wordt afgehaald en waarom ouders de doos graag willen ontvangen.

Meer weten over Baby Be Good of de Negenmaandenbeurs?

Lees ook:
> Een duurzamer leven: de eerste stap
> Wat ruikt het lekker hier.., wat zou dat zijn?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *