Bloesemtherapie is uniek in z’n werking

Bloesemtherapie en de KinderVortex.

Met deze therapie kun aan je innerlijk werken. In de reguliere gezondheidszorg wordt een probleem of een ziekte bestreden, waardoor er oorlog ontstaat, met de bloesemtherapie ga je het probleem niet bestrijden, maar ga je het ontbrekende aanvullen.

KinderVortex

Je kunt met de bloesemtherapie werken aan al je "negatieve" gevoelens, door het aanvullen van het positieve. Een angst is dan ook geen angst, maar het ontbreken van het tegenovergestelde. Dit tegenovergestelde kun je moed noemen, waarbij het ontbreken van deze moed het eigenlijke probleem is.

In de bloesemtherapie maak je gebruik van de energie van bloemen, paddenstoelen, edelstenen en krachtplaatsen. De extracten worden op een speciale manier in de natuur gemaakt en worden geconserveerd met biologische cognac.

De bloesemtherapie helpt je met het maken van de verbinding met je intuïtie. Door deze verbinding ga je beter aanvoelen wat goed voor je is en kun je het bestaande probleem aanvullen met de positieve polariteit.

De Kinder Vortex is een nieuwe en bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen. Ze helpt met het opruimen van alle trauma, pijn en verdriet uit de kindertijd en integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder) ziel in de weg staan.

Ze laat je zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en zorgt dat je al je kwaliteiten kunt neerzetten vanuit een wakker bewustzijn in het hier en nu.

Geeft het (sterren)kind zowel veiligheid, als bescherming uit de engelwereld en verbindt het met zijn/haar oorspronkelijke kracht.

De Kinder Vortex is gemaakt van de energie een krachtplaats en de volgende edelstenen:
Fluoriet geeft bescherming en zelfvertrouwen en verwijdert negativiteit en helpt met het begrijpen van de emoties.
Celestiet brengt je in verbinding met het rijk van de engelen en helpt met het oplossen van conflicten.
Aquamarijn kalmeert en beschermt en geeft inzicht in emoties en oude problemen door de juiste interpretatie van het gevoel.
Haliet zuivert de ziel en lost oude patronen, negatieve gedachten en vastzittende emoties op.
Morganiet bezit een sterke hartenergie en verbind je met de hogere lichttrillingen en de engelenrijken. De steen van verandering en kracht.
Rhodoliet geeft energie, herstelt en reinigt de chakra’s.
De amethist is een bijzonder krachtige, spirituele steen die wijsheid brengt en kalmerend werkt.
Het versteend hout is belangrijk voor de aarding en is vooral een belangrijk mineraal voor gevoelige en nieuwetijdskinderen.

Enkele ervaringen met de Kinder Vortex:
Ik wil je laten weten wat voor een bijzonder effect de Kinder Vortex op mijn zoon heeft gehad.
Hij heeft de remedie gedurende 4 weken ingenomen. Al vrij snel werd hij rustiger en meer aanspreekbaar. Hij gaf niet altijd meer de ander de schuld, maar luisterde ook naar de kritiek van de ander. Anders gezegd: hij voelt zich minder aangevallen. Hij spreekt zich veel meer uit, ook zijn pijn. Hij dacht vroeger, dat hij minder was dan anderen en hij had toen het gevoel dat hij het nooit goed deed. Hij uit dit nu!! Prachtig, want dan kan het helen. Zijn schoolprestaties zijn veel beter, alsook het gedrag in de klas. Hij praat en hij deelt nu wat hij meemaakt. Hij had al veel humor, maar nu nog meer. We hebben een heel ander kind in huis! Hij is natuurlijk geen heilige, maar er is zoveel meer en beter contact met hem te krijgen!
Hij is zichzelf… en ik zie nu vooral wie hij is. Een prachtmens dat zijn ding hier op aarde komt doen. S.v. R.

Kijk voor meer informatie op www.bloesemremedies.com

KinderVortex

www.bloesemremedies.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *