Blog: Hevea, om in te bijten!

Speen, speenkoord, badspeeltjes en panda om in te bijten

Hevea speen en koord: Eindelijk een speen waar hij lekker mee wegdroomt!

Onze zoon van bijna 2 maanden zoog direct na de geboorte al flink op z’n knuistjes. Ook aan de borst wilde hij lang blijven sabbelen. Een grote zuigbehoefte, zoals zoveel pasgeboren baby’tjes hebben. Maar aan een speen zuigen weigerde hij, ook na verschillende soorten en maten te hebben geprobeerd. Totdat ik de Hevea speen aan hem gaf, daar zoog hij gelijk aan.
De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber met leuke maan en ster figuurtjes er in. De speen is voor baby’s vanaf 3 maanden, al is er ook een kleinere maat tot 3 maanden.

bio baby

Wat me gelijk opviel was dat de speen veel zachter is dan andere spenen die mijn zoontje heeft geprobeerd. Na lang sabbelen op de speen heeft hij geen afdruk op z’n gezichtje staan. De speen is uit 1 stuk gemaakt, zonder naden of randen waar vuil achter kan blijven. Ik was hem gewoon af onder de kraan als de speen vies is.
Daarbij hebben we ook een koord die aan de speen vast zit en die je met een clipje vast kunt zetten aan een kledingstuk. Dit is handig want als hij hem even uitgooit dan ligt de speen niet direct op de vieze grond maar hangt deze nog aan z’n jasje. Het speenkoord is gemaakt van 100% organisch katoen en met soya inkt bedrukte grappige figuurtjes.
Dit alles geeft me een goed gevoel om deze speen te blijven gebruiken en het belangrijkste, onze zoon is er dol op!

Badspeeltjes
De badspeeltjes zien er lief uit en dobberen vrolijk in zijn badje. De speeltjes zijn waterdiertjes als een kikker, een eendje en een vis. Fijn dat de speeltjes helemaal dicht zijn, zo komt er geen water of vuil in. Ook prettig dat de speeltjes zacht zijn zodat ze makkelijk vast te pakken zijn voor de kleine handjes en natuurlijk zijn ook deze speeltjes gemaakt van 100% natuurlijk rubber waardoor ze er lekker op kunnen sabbelen.

Panda
De panda is om in te bijten, als bijtring en lijkt me super wanneer zijn tandjes gaan doorkomen. Hevea is met dit product als Sehr-Gut betiteld door Öko-test, op het gebied van veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp. Mijn kleine man kan nu al wel de panda vasthouden en er op sabbelen.

Geweldige producten die voor zowel kind als natuur goed zijn.

www.heveababy.nl

Toon de 8 reacties
 1. Eline schreef:

  Klinkt bekend. Ik ga ze bestellen!

 2. Marianque den Draak schreef:

  Jammer dat een blad met principes de spenen gaat promoten! Speengebruik zou verboden moeten worden onder de 18 jaar.
  Een fopspeen is pedagogisch gezien al een valse truc om een kind op een makkelijke manier stil te houden (je FOPT het kind). Eigenlijk vraagt het kind niet om gefopt te worden, maar om iets anders.
  Fysiek gezien is het een ramp voor de ontwikkeling van de mond en de slik- en spraakontwikkeling.
  Alleen de tandartsen en de ortodontisten hebben hier plezier van, uiteindelijk. Maar de kans bestaat dat zij er niet goed mee om gaan en het gebit nog verder mishandelen.

 3. Jasmijn schreef:

  Mijn zoon is op dit moment druk bezig om tandjes te bijten en voorwerpen te ontdekken met zijn mond dus de panda om in te bijten zijn hiervoor super geschikt.
  De badspeeltjes zijn erg leuk om mee te spelen zelfs voor mijn 2 dochters nog van bijna 2 en 4 want hierin kunnen ze hun fantasie ook kwijt en met water spelen welk kind vind dat nu niet leuk en de oudste kan hele rollenspellen met de eendjes doen.al met al prachtige producten

 4. Hahaha schreef:

  Iemand van 18 met een speen, lijkt me ook niet goed.

 5. Geertje schreef:

  Toppers, deze hebben wij ook! Kleine meid is er gek op!

 6. manulife login schreef:

  163051 702050Woh I really like your posts , bookmarked ! My wife and i take issue along along with your last point. 864072

 7. JamesBoamn schreef:

  http://bio-catalyst.com/ – omnicef generic
  order zithromax
  [url=http://bio-catalyst.com/]trimox capsules[/url] biaxin capsules

 8. DevSecOps schreef:

  37728 394172Id always want to be update on new blog posts on this web internet site , bookmarked ! . 409442

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.