Cheepa.nl nieuwe tweedehands marktplaats


Shop bewust bij Cheepa.nl
. 

Een ‘bewuste lifestyle’ en ‘tweedehands’ zijn begrippen die hand in hand samengaan. De Nederlandse webwinkel Cheepa.nl speelt hierop in door het aanbieden van een groot tweedehands assortiment.

Bij Cheepa staan artikelen voor kinderen centraal. De categorie ‘speelgoed’ is zeer uitgebreid en bestaat uit producten van uiteenlopende merken, zoals 2ehands Playmobil. Andere artikelen die je bij Cheepa kunt vinden zijn spelcomputers, knuffels, kleding, boeken en dvd’s.

cheepacheepacheepa

Milieuvriendelijkheid is een goede motivatie om iets vaker voor tweedehands te kiezen, maar ook als je zuiniger wilt leven, is tweedehands de moeite meer dan waard. Een nieuwe kinderfiets of kinderwagen kan een behoorlijke aanslag zijn op de portemonnee. Bij Cheepa zijn tweedehands kinderfietsen en kinderwagen stukken voordeliger.

cheepa

Eersteklas service
Het assortiment mag dan tweedehands zijn; Cheepa streeft naar een eersteklas service. In de praktijk betekent het dat alle artikelen een uitgebreide controle ondergaan zodat je exact weet wat je bestelt, heb je keuze uit verschillende betaalmogelijkheden en wordt je bestelling binnen enkele werkdagen thuisbezorgd.

Cheepa.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *