Cordaid Microkrediet recordpoging bootcamp goede doel


Oproep voor grootse calorieëninzamelingsactie.


Cordaid Microkrediet roept heel Nederland op om deel te nemen aan een mega-bootcamp op zondag 24 juni in het Amsterdamse Westerpark. Vanaf vandaag kan iedereen zich via Cordeals.nl aanmelden om onderdeel te zijn van deze sportieve recordpoging onder leiding van personal trainer Oswin Beingsick. De calorieën die tijdens deze super work-out verbrand worden, dienen een goed doel. De opbrengst van de Cordeal gaat namelijk naar Cordaid Microkrediet. De deelnemers helpen dus niet alleen zichzelf in het zweet, ze helpen ook een ondernemer in een ontwikkelingsland, zodat deze een zelfstandig bestaan kan opbouwen.

Bootcamp, ooit ontstaan als training in het leger, is allang niet meer alleen voor militairen. Deze work-out in de buitenlucht wordt inmiddels door veel sporters beoefend. Cordaid Microkrediet wil met deze actie zoveel mogelijk mensen aan het bootcampen krijgen, zodat zij met de opbrengst hiervan meer ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen steunen.

cordaid bootcamp
Fotografie: Cindy Heijnen

Oswin Beingsick als drill-instructor
De deelnemers worden onder leiding van Oswin Beingsick gedrild. Oswin is personal trainer en werkt met BN’ers zoals Saar Koningsberger, Julius Jaspers en Rosalie van Breemen, en met verschillende modellenbureaus en een politiekorps. Oswin: ‘Briljant initiatief! Calorieën verbranden en daarmee een ondernemer in een ontwikkelingsland steunen. Ik roep dan ook iedereen op om mee te doen en jezelf naar een slanke zomer te sporten. Ik streef naar een totale vetverbranding van 1.000.000 calorieën! Dat moet gewoon gaan lukken.’

Meedoen goed voor jezelf én goed voor een ander
De mega-bootcamp vindt plaats op zondag 24 juni van 13.00 tot 15.00 uur in het Westerpark in Amsterdam. Het huidige Guinness World Record staat op 317 deelnemers. Bij minimaal 318 deelnemers vestigt Cordaid Microkrediet een nieuw record. Iedereen kan zich voor € 5,- aanmelden via Cordeals.nl.

Cordeals brengt de fun terug in fundraising
Cordeals zijn unieke deals waar iedereen aan mee kan doen. Als er genoeg deelnemers zijn, of als het doelbedrag bereikt is, gaat de deal door. Om de paar weken is er een nieuwe deal en de opbrengst van de Cordeal gaat naar projecten van Cordaid Microkrediet.Cordeals

Cordaid Microkrediet organiseerde het afgelopen halfjaar bijzondere Cordeals zoals Henk Schiffmacher die speciale gelukstatoeages zette op vrijdag de 13de, Xander de Buisonjé die persoonlijke Valentijnsboodschappen inzong en Tygo Gernandt en Saar Koningsberger die de strijd met elkaar aangingen via een heuse paintball battle. Via de website Cordeals.nl worden regelmatig nieuwe deals bekend gemaakt.

Over Cordaid Microkrediet
Cordaid Microkrediet steunt lokale ondernemers in ontwikkelingslanden met kleine leningen, de zogenaamde microkredieten. Dit zijn doorgaans kleine bedragen, die in wekelijkse termijnen worden afgelost. Lees meer over onze werkwijze op de website van Cordaid Microkrediet.
Ondernemende mensen kunnen armoede de wereld uit helpen. Daarom stimuleert Cordaid Microkrediet kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Niet door ze geld te geven, maar met kleine leningen, zogenaamde microkredieten. Zo kunnen deze ondernemers een zelfstandig bestaan opbouwen.

www.Cordeals.nl
www.Cordaidmicrokrediet.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.