Crowd Effect vergroot sociale betrokkenheid


Help je mee Crowd Effect het verschil maken?

Crowd Effect is een initiatief opgezet door sociale ondernemers die vanuit de samenleving een verschil willen maken voor elkaar. Door middel van storytelling hebben we meer dan 100 problemen verzameld uit de Nederlandse samenleving. Deze gaan we zichtbaar maken via het boek ‘Het GROTE problemen boek, zoekt jouw oplossing’. Via het oplossingen platform gaan we voortbouwen op deze problemen.

De sociale betrokkenheid voor elkaar en bij de samenleving wordt hiermee vergroot. Mensen uit alle lagen van de samenleving worden uitgedaagd om met elkaar mee te denken over oplossingen. De beste oplossingen worden omgezet in concrete acties. Zo kunnen we iemand die eenzaam is in verbinding brengen met een maatjes-project of een stimulans geven aan initiatieven die voedselverspilling tegengaan.

crowd effect

Terugkomende thema’ s zoals: biodiversiteit, eenzaamheid, onverschilligheid, grote schulden, onmogelijke wachtlijsten verzorgingshuizen, obesitas, verouderd onderwijs, depressie, werkeloosheid, schelden met kanker, vormen de inspiratie voor de verhalen die we verzameld hebben.

Wil jij ons helpen om het boek en het oplossingen platform mogelijk te maken?
Word dan een supporter en krijg het boek en een plek op de website. Je logo en omschrijving van je bedrijf worden op de supporterspagina geplaatst. Als supporter word je ook in de nieuwsbrief naar de crowd, op de website en andere uitingen vermeld.
Persoonlijk investeren kan natuurlijk ook.

Meer informatie vind je op crowdeffect.nl en oneplanetcrowd.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *