Designer-Vintage sale voor UNESCO Foundation

Luxe marktplaats Designer-Vintage faciliteert online charity sale voor UNESCO Foundation.

Koop een gedoneerd designer item uit deze speciale online charity boutique én ondersteun op hetzelfde moment educatieve projecten van de UNESCO Foundation – Education for Children in Need. Inderdaad, een win-win situatie.

UNESCO Goodwill Ambassadeur Dr H.C. Ute-Henriette Ohoven over de totstandkoming van deze samenwerking: "Mensen die leven aan de zonnige kant van het leven, kunnen iets doen voor hen die in de schaduw moeten leven. Gelukkig zijn er veel mensen met een warm hart betrokken bij deze actie en zij hebben exclusieve designer items van de beste ontwerpers gedoneerd. Ik dank allen hartelijk die een royale bijdrage voor onze behoeftige kinderen hebben geleverd. ”


charity designer-vintage actie
De Charity Boutique

Designer-Vintage afficionados let op! In de speciaal ingerichte online boutique voor UNESCO Foundation – Children in Need vindt u exclusieve designer items die allemaal gedoneerd zijn. De opbrengst van elk item komt 100% deze prachtige foundation ten goede en helpt om het leven van kansarme kinderen en jongeren op een positieve manier te beïnvloeden. Het geeft hen recht op onderwijs en hierdoor een kans op een betere toekomst.

Synergie

“Mode & Charity geven een interessante en levendige symbiose die alle leeftijden aanspreekt. Vintage en eco-chic recyclen is in en nu dus ook inzetbaar om kinderen in nood te helpen”, aldus Karin Barnhoorn van Designer-Vintage.

Doneren kan ook!

Als u ‘pre-owned-with-love’ designer accessoires, zoals schoenen, tassen, riemen, sjaals etc. ongebruikt in uw walk-in closet heeft staan en graag iets goeds wil doen, dan is uw item bijzonder welkom! Designer-Vintage ontvangt deze graag, indien aanwezig graag met originele verpakking of stofzak, zodat zij nóg meer items kunnen verkopen voor de UNESCO Foundation – Education for Children in Need. Het is mogelijk dat uw naam als donateur vermeld wordt in de advertentie. Contact opnemen kan via unesco@designer-vintage.com.

Designer-Vintage Items

Voor deze Designer-Vintage Charity sale zijn items van internationale ontwerpers zoals Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Versace en Prada gedoneerd. Ute Ohoven hoopt dat deze speciale online Charity Boutique een vast onderdeel van de foundation gaat worden, "Ik hoop dat deze manier van designer items doneren internationaal blijft groeien en er dus nog meer kansarme kinderen en jongeren kunnen profiteren van de opbrengst van deze mooie samenwerking."

Over UNESCO

Met meer dan 410 projecten in 98 landen creëert de UNESCO Foundation sinds 1992 onderwijs voor kinderen in nood, en helpt hiermee kansarme kinderen, jongeren en hun families aan een betere toekomst.

designer vintage

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *