Droomvallei presenteert deel 2

Het bezoek van de Gouden Vogel.

Net als het eerste voorleesinkleurboek over de Droomvallei kunnen kinderen van 4-8 jaar ook de bladzijden van ‘Het bezoek van de Gouden Vogel’ samen met hun (groot)ouders aanvullen en inkleuren. Nieuw is dat dit deel ook verkrijgbaar is met gepersonaliseerde voorkant: eerst zelf inkleuren en korte tijd later een boek met eigen omslag in handen. Leuk als cadeau!

Droomvallei-boeken zijn voorleesverhalen met eenvoudige zwart-wit tekeningen die kinderen zowel kunnen aanvullen als inkleuren. De boeken hebben als doel de fantasie te stimuleren en de band tussen (groot)ouder en kind te versterken. Samen kunnen zij op een ‘vliegend tapijt’ door het verhaal vliegen en op avontuur gaan. Door over het verhaal te praten, er vragen over te stellen en het zelf aan te vullen, komt het verhaal tot leven en worden ouders voor even weer kind.

Kleurend kind

Meer inzicht in je kind
De Droomvallei geeft ouders meer inzicht in de denkwereld van hun kind en stimuleert de communicatie tussen hen beiden. Ouders leren bovendien hoe ze positieve aandacht en tijd aan hun kinderen kunnen besteden. De voorleesinkleurboeken ‘Een reis met je ogen dicht’ en ‘Het bezoek van de gouden vogel’ zijn gebaseerd op de workshops.

Meer info?

www.droomvallei.net

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *