Duurzame schoolbekers van rvs

Op zoek naar een nieuwe schoolbeker?

Kijk dan eens naar de Klean Kanteen rvs schoolbekers van Green Jump. Deze drinkbekers zijn gemaakt van foodgrade roestvrijstaal, een stevig materiaal zonder nare stoffen als bpa of weekmakers. De bekers zijn stevig, kunnen tegen een stootje en door het gladde materiaal neemt het geen vieze geurtjes of smaakjes op. Zo heb je jaren lang plezier van de schoolbeker!

De schoolbekers wordt standaard geleverd met een sportdop die handig is voor thuis en onderweg. Bestel je er een lekdichte ringdop bij dan heb je de perfecte schoolbeker die echt lekdicht is. Geen gedoe meer met lekkende bekers en vol gelopen tassen. De schoolbekers zijn er in verschillende kleuren of in geborsteld rvs. Een bijpassende broodtrommel van rvs vind je ook bij Green Jump, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan broodtrommels, lunchboxen en wasbare boterhamzakjes. Voor iedereen is er een duurzame oplossing om eten en drinken mee te nemen voor naar school, werk of een dagje uit.

schoolbekers

Facebook-actie

Bij De Betere Wereld hebben we een leuke facebookactie samen met Green Jump en jij kan zo´n mooie rvs schoolbeker met lekdichte dop winnen! Wat moet je doen om kans te maken?
Like de Green Jump Facebookpagina en onze facebookpagina, en laat daar weten welke kleur schoolbeker je graag zou willen winnen.

www.facebook.com/GreenJump.nl
www.facebook.com/debeterewereld

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *