Eco-luxury fairtrade boxsprings Lavital bij Piet Hein Eek

Handgemaakte bedden en matrassen van natuurlijke materialen.

Duurzaam design liefhebbers voor de handgemaakte comfortabele Lavital bedden en matrassen kunnen nu  terecht bij ‘De winkel van Piet Hein Eek’ aan de Halvemaanstraat 30 te Eindhoven. Daarmee is dit het 6e verkooppunt van het internationale Lavital in Nederland, fabrikant van wereldwijd de enige, handgemaakte Fairtrade gecertificeerde Eco-Luxe matrassen en boxsprings.

De matrassen en boxsprings van Lavital worden in het Nederlandse beddenatelier in kleine oplagen met de hand gemaakt. Van heinde en verre komen consumenten naar Nederland voor een Lavital.
Het bedrijf heeft geleverd aan particulieren in onder andere de USA, Hong Kong, Zuid-Afrika, Nieuw-Caledonië, Venezuela, Frankrijk, Spanje, België en Duitsland.
Vanaf nu is het mogelijk voor de Zuid-Nederlandse èn Belgische consument om, niet alleen in Uden bij Hofleverancier Van Oort Interieurs maar ook in Eindhoven bij De winkel van Piet Hein Eek, de Nederlandse handgemaakte custom made bedden te testen, kopen en te laten installeren.

Lavital

Complementaire samenwerking
De ledikanten van Internationaal meubelontwerper Piet Hein Eek en de inzetboxsprings en matrassen van Lavital zijn complementair aan elkaar. Beide bedrijven maken geen onpersoonlijke massaproducten maar unieke producten waarvoor de natuur hun grote voorbeeld is.

Zuiver natuurlijke materialen, een bed dat zeer comfortabel èn composteerbaar en recyclebaar is
De (inzet)boxsprings en matrassen bestaan uit o.a. biologische Fairtrade katoen uit Mali (Afrika), biologische wol, vlas, kameelwol en paardenhaar. En zijn vrij van polyether, natuurlatex, koud- en traagschuim. Dankzij de natuurlijke materialen heeft het bed een bijzondere klimaat regulering en voelt het altijd droog en fris aan. Lavital bedden zijn zo goed als composteerbaar en recyclebaar, wat uniek is in de beddenbranche. En wereldwijd de enige beddenfabrikant die Fairtrade katoen verwerkt. Het bedrijf biedt een Life-time quality op haar bedden.

LavitalLavital

Ieder matras draagt de unieke naam van zijn eigenaar
Elke consument kan zich persoonlijk laten adviseren over Lavital in Eindhoven. Elk matras draagt de unieke naam van zijn eigenaar. Lavital bedden worden met de hand op maat gemaakt en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Ieder mens is uniek qua proporties en lichaamsbouw, daarom is elk Lavital matras op maat gemaakt voor zijn eigenaar en biedt daardoor buitengewoon slaapcomfort.

Lavital
Lavital is een Nederlands, ambachtelijk familiebedrijf en preferred partner van Internationaal interieur designers Piet Boon, Piet Hein Eek en Robert Kolenik. In het eigen beddenatelier worden eco-luxe bedden en matrassen in kleine oplagen met de hand gemaakt.
De Premium Store van Lavital bevindt zich naast de Piet Boon Store aan de Skoon 80, 2e etage te Oostzaan/Amsterdam, direct aan de A8.
Lavital heeft een verkooppunt in Duitsland, twee in Zwitserland en zes in Nederland.
En bereid zich voor op verdere expansie wereldwijd.

Meer informatie: www.lavital.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *