Het eerste ‘papa-proof’ kinderkledingmerk!

Daddy_Proof_babykleding_duurzaam_makkelijk_verantwoord

Daddy Proof® Kids Wear, 11 december 2014 live gegaan

Het duurzame en biologische kinderkledingmerk biedt uitkomst voor papa’s en mama’s met een druk schema, want met de unieke Daddy Proof® drukknoopsluitingen wordt het aankleden van een kindje veel gemakkelijker en leuker.

Na honderden enthousiaste reacties wil Natalie van Servellen, ontwerpster en bedenker van Daddy Proof, via een crowdfundingcampagne de markt verder bestormen. Zangeres Jennifer Ewbank steunt het merk en biedt een optreden aan voor crowdfunders die een babyshower boeken.

Puzzelen met kinderkledingDaddy_Proof_babykleding_duurzaam_makkelijk_verantwoordNatalie is moeder van een dochter (5) een zoon (3) en is zwanger van de derde. “Na de geboorte van mijn eerste kind merkte ik al snel dat een kindje vaak omgekleed moet worden. Ouders met jonge kinderen hebben drukke schema’s en dan is het prettig als de aankleding van het kind makkelijk en snel verloopt. Mijn man ondervond hier ook enige moeilijkheden in. Wat is de voor en achterkant van een romper? Hoe werken de sluitingen? En dit terwijl het kindje voor je ligt te spartelen. Nadat je het pakje eindelijk hebt aangekregen, kom je erachter dat de knoopjes verkeerd zijn vastgeknoopt. Dan kan het proces van aankleden weer opnieuw beginnen. Daarom dacht ik: ‘dit moet en kan leuker!’  Zo is het idee voor Daddy Proof Kids Wear geboren. Dankzij de speciaal gekleurde Daddy Proof® sluitingen en de duidelijke prints met aanwijzingen, gaat het aankleden super makkelijk & snel!

Daddy_Proof_babykleding_duurzaam_makkelijk_verantwoord_baby

Crowdfundingcampagne
Persoonlijke babyshower met Jennifer Ewbank. Zangeres Jennifer Ewbank steunt de campagne van het nieuwe biologische kinderkledingmerk en is erg enthousiast over het label. Zeker nu ze zelf moeder is van Emily (7 maanden) kan zij eerlijk geproduceerde kleding, zonder chemische reststoffen, erg waarderen. Jennifer: “Als drukke moeder met zangcarrière heb ik gemerkt hoe makkelijk de kleding van Daddy Proof aangaat. De zachte stof blijft mooi, ook na velen keren gebruik. Ik steek deze marketing campagne van Daddy Proof een hart onder de riem. Jij wilt toch ook dat de kleding die jouw kind draagt duurzaam en onder goede arbeidsomstandigheden(100% kinderarbeidsvrij) is gemaakt?”.

Via de crowdfundingcampagne kun je een persoonlijk optreden van zangeres Jennifer Ewbank boeken. Ook bijdragen vanaf €15,- is al mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden op www.oneplanetcrowd.com/nl/project/86615

 

Lees ook:
> Greentom: De groenste kinderwagen van de wereld!
> Mail & Win: How to green your home

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.