Greentom: De groenste kinderwagen van de wereld!

Greentom_duurzame_kinderwagens_upp_green_milieubewust

Daar willen we meer van weten!

Nederland heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van ontwerp. Greentom borduurt voort op die rijke ontwerptraditie, die zich het best als ‘eenvoudig’ en ‘zuiver’ laat omschrijven en altijd uitgaat van de functie van een product. Greentom Upp is dan ook een écht Nederlands ontwerp. 

Greentom Upp is ontworpen door industrieel vormgever Bart Bost. Met de Greentom Upp kon Bart zijn persoonlijke visie in de praktijk brengen door een “eerlijke” kinderwagen te ontwerpen die praktisch en duurzaam is.

Greentom_duurzame_kinderwagens_upp_green_milieubewust

Hoe kwamen jullie op het idee om juist een gerecyclede kinderwagen te gaan maken?
Bart Bost, onze designer, heeft een duurzame kinderwagen bedacht omdat hij al jaren in de kinderwagen branche ontwierp voor allerlei verschillende bedrijven.

Hij bedacht dat het allemaal zoveel mooier en simpeler kon. Hij ontwierp de Greentom Upp Classic gebaseerd op het concept: ‘Less is more”. Simpel, mooi design met alleen de functionaliteit die je ook echt nodig hebt.

De wagen rijdt heel soepel en comfortabel en is licht en praktisch. Basis voorwaarde van alle Greentom producten is natuurlijk het duurzame karakter. Er is al zoveel afval in de wereld. Daarom wil Greentom juist van plastic afval weer mooie, praktische producten maken die op hun beurt weer hergebruikt kunnen worden. Zo wordt de aarde weer een beetje ‘groener’ en kunnen ook onze kinderen genieten van onze mooie planeet.

Greentom_duurzame_kinderwagens_upp_green_milieubewust

Als je de upp full combinatoin aanschaft, koop je dan 2 wagens? Of is alles in elkaar te veranderen?
De Upp combinatie met alle opties betekent dat je het frame gebruikt als basis voor drie wagens: de Upp Classic (wagen met zitje voor kinderen tot 4 jaar), de Upp Reversible (een zitje met meerdere zit- en ligstanden) en de Upp Carrycot (met reiswieg). Deze producten zijn ook los te koop in verschilende kleurcombinaties.

Hoe werkt het met het weer inleveren van je Greentom?
De Greentom kinderwagens kunnen na gebruik weer worden ingeleverd bij Greentom. Greentom gebruikt het materiaal dan weer om nieuwe wagens van te maken.

Let’s create a green tomorrow, together!
Wil jij kans maken op een Greentom kinderwagen? We mogen namelijk 2 Greentom Classic’s met regenhoes verloten!

Greentom_duurzame_kinderwagens_upp_green_milieubewust

> Meer weten over Greentom of hun collectie?

 

Lees ook:
> 6 goede duurzame voornemens
> Nog meer liefde in de raw chocolate van Lovechock

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *