Greentom: kinderwagens van gerecycled kunststof (Win!)

greentom

Groenste kinderwagen wereldwijd...

Anders dan alle andere kinderwagens: met de Greentom Upp presenteerde dit Nederlandse bedrijf enige tijd geleden de groenste kinderwagen ter wereld!

Nagenoeg alles aan dit Dutch Design is gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal. Zo is het frame gemaakt van gerecycled polypropeen en het zitje van gerecyclede PET-flessen (frisdrankflessen). Dat maakt deze lekker in de handen liggende Greentom niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook licht en toch oersterk.
De Upp is licht en stevig en door het eenvoudige inklapsysteem tover je de wandelwagen in een handomdraai om tot een handzaam pakket, dat je overal mee naartoe kunt nemen.
Behalve praktisch is de wandelwagen ook erg comfortabel. Door de verende eigenschappen van het frame en de dubbel gelagerde zwenkdelen en wielen, rij je comfortabel en bovendien in stijl.

Greentom Upp is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Welke combinatie je ook kiest, je kiest altijd voor groen!

greentom

Enjoy & Do Good-missie
De missie van Greentom is het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee ze de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken.
Verder is het hun ambitie lokaal te produceren. Dat scheelt in het transport, draagt bij aan het verkleinen van onze afvalberg en stimuleert het de lokale economie. Zo worden duurzame producten nog duurzamer.
Greentom wil graag bijdragen aan een groenere wereld maar dat kunnen en willen zij niet alleen.., zij hebben jouw hulp nodig! Met elkaar kunnen ze, door het ontwerpen, ontwikkelen en gebruiken van duurzame producten ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst voor onze kinderen.

Weer inleveren
Aan het einde van de levenscyclus kunnen alle Greentom-producten weer bij hen worden ingeleverd, zodat zij de onderdelen kunnen hergebruiken of recyclen. Zo nemen we met elkaar meer verantwoordelijkheid voor onze gezamenlijke toekomst.

En extra fijn is nu, dat twee lezers (m/v) er eentje kunnen winnen!

www.greentom.com

Mail & Win
We mogen 2 Greentom Classic’s met regenhoes verloten! Vul hieronder je naam, adresgegevens en motivatie in, en dan maak je al kans.* (En bij voorkeur scheid je je plastic afval 😉

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks.
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *