Groen terug naar school en werk, met Klean Kanteen

Aan alle mooie liedjes komt een eind. De zomervakantie is (helaas) voorbij. Kinderen trekken terug naar school, ouders naar hun vaste werkplek en ook de files maken jammer genoeg hun comeback. Na een deugddoende en zeer zonnige zomerperiode kan dit al eens lastig zijn. Om de overgang van relax naar stress nu iets aangenamer te maken, heeft Klean Kanteen een vernieuwde Kid Kanteen drinkfles waarin koude drankjes koud blijven en warme drankjes… warm.

Maar ook aan de volwassenen werd gedacht. Wie nu al een Klean Kanteen koffiethermos met zich meeneemt, kan er nu een speciaal ontworpen Café Cap op voorzien. Om rechtstreeks van te drinken, waar je ook bent, en dat zonder morsen.

Een ECO-drinkfles in de schooltas

Je moet aan zoveel denken wanneer het schooljaar voor je peuter of kleuter voor het eerst (of opnieuw) van start gaat: nieuwe boekentas, stiften, kleurpotloden, schoenen, broodtrommel,…

Sta deze keer extra stil bij het pauzemoment van zoon- of dochterlief en voorzie bij de broodtrommel ook een handige hervulbare drinkfles van Klean Kanteen. Deze flessen in vrolijke, frisse kleurtjes voor 2- tot 5-jarigen worden gemaakt uit roestvrij staal van de beste kwaliteit: recycleerbaar, 100% veilig en smaak- en geurloos. De dop bestaat uit BPA-vrij plastic. De Kid Kanteen bestond al langer in leuke kleuren voor de allerkleinsten, maar voortaan bestaat er ook een Insulated versie die ervoor zorgt dat de gekoelde drankjes 24 uur koel blijven en de warme drankjes 6 uur warm.

Coffee-to-go

We denken in de eerste plaats aan de allerkleinsten, maar we mogen onszelf ook niet vergeten uiteraard! Een koffie ’s morgens wordt tijdens de routineuze ochtendrush al snel een coffee-on-the-go. Op de Wide Vacuum Insulated thermosfles van Klean Kanteen – die standaard voorzien is van een loop cap – kan je voortaan ook een Café Cap plaatsen, waardoor je rechtstreek van je thermos kan drinken. Handig!

Herbruikbare rietjes

Ook voor onderweg is de Tumbler je vriend: de Straw Lid Set-deksel sluit naadloos aan op alle dubbelwandige tumblers en de 16oz pint. Dankzij het rvs rietje blijf je genieten, very cool! Bij deze set zit ook een schoonmaakborsteltje, maar je kan het rietje even goed in de vaatwasser plaatsen. De RVS rietjes worden ook in een Straw Set van 4 aangeboden, afgewerkt met een siliconen omhulsel (al dan niet in een fel kleurtje), inclusief schoonmaakborsteltje. Plastic rietjes belanden hoe dan ook toch weer in die vuilnisbak, en helaas ook in de oceanen. Help dus -net als Klean Kanteen- mee aan een plastic afvalvrije wereld, en ga voor deze drinkflessen, tumbler en rietjes!

Klean Kanteen is Win-Win

Een betere wereld. Voor minder gaan ze niet bij Klean Kanteen. Zo’n wereld waarin er van wegwerpverpakkingen geen sprake meer is omdat iedereen inziet dat rvs-flessen een veel beter alternatief zijn. Meer en meer scholen besteden aandacht aan het milieu en de gezondheid van onze  kinderen. Suikerrijke frisdranken en wegwerpflesjes worden hoe langer hoe meer verboden.

Sinds 2004 biedt Klean Kanteen® een veiliger alternatief aan voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen, namelijk: duurzame en herbruikbare drinkflessen in een simpel, maar mooi design, gemaakt uit roestvrij staal en gegarandeerd zonder BPA, ftalaten of andere toxische stoffen.  

Sinds dit jaar wordt er ook gebruik gemaakt van een vernieuwd verfproces: het kleuren van de flessen gebeurt voortaan met een poederlak die de naam Klean Coat™ meekreeg. Een 100% veilig middel, zowel voor consument als producent, waarbij nooit schadelijke, toxische stoffen vrijkomen bij toepassing. Deze verftechnologie brengt ook nieuwe kleurtjes met zich mee, want bij een frisse start horen trendy kleuren!

Zo maak je het jezelf wel heel makkelijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, Ook de allerkleinsten, want… jong geleerd is oud gedaan!

Klean Kanteen® kent inmiddels een breed assortiment aan drinkflessen bestaande in verschillende kleuren, functionele vormen en handige formaten voor het hele gezin. Ideaal om thuis, onderweg, op het werk of op vakantie uit te drinken.

Verkrijgbaar de bewustere bio-lifestyle en outdoorshop.

Voor meer info: www.kleankanteen.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.