Hoe kidsproof is Amsterdam?


Ontdek het met de Kidskompas app Amsterdam.

Na Londen en Parijs heeft nu ook Amsterdam zijn eigen Kidskompas app. Deze app is speciaal bedoeld voor iedereen die met kinderen (6-12 jaar) in Amsterdam op pad wil. De app geeft een TOP 10 van Amsterdamse must-sees met kinderen, waarbij per item – naast een uitgebreide omschrijving – ook tips worden gegeven voor leuke adressen en activiteiten in de buurt. Daarnaast biedt de app o.a. leuke kinderweetjes, praktische tips, een uitagenda en een overzichtelijke stadsplattegrond. De app is geheel offline te gebruiken en voor € 2,69 verkrijgbaar in de Google Playstore en Apple iTunes Store. De Kidskompas app Amsterdam is vanaf begin juni ook verkrijgbaar in het Engels.

Kidskompas

Wat heeft de Kidskompas app Amsterdam te bieden?

– Top 10 van kidsproof must-sees in Amsterdam (6-12 jaar)
– Per item een uitgebreide omschrijving, praktische informatie, leuke weetjes voor kinderen en tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in de nabije omgeving
– Overzichtelijke kaart van Amsterdam met GPS-ondersteuning. De kaart wordt geheel offline gebruikt
– Tram- en metrokaart
– Voor kinderen: leuke weetjes, achtergrondverhaal, meezinger en reistips
– Voor ouders: praktische tips en een uit-agenda

Over Kidskompas

Kidskompas maakt al bijna tien jaar uitgaven die het reizen met kinderen leuker en vooral makkelijker maken. De Kidskompas reisgidsen zijn speciaal bedoeld voor citytrips. Er bestaan Kidskompas reisgidsen voor Londen, Parijs en Barcelona. Daarnaast heeft Kidskompas speciale kinderlandkaarten voor op de achterbank ontwikkeld. Deze kaarten laten kinderen zien waar ze precies naartoe gaan en staan boordevol leuke weetjes, achtergrondverhalen en spelletjes. Er zijn kinderlandkaarten voor Frankrijk, Italië, België en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds 2012 maakt Kidskompas ook (internationale) apps. Na Londen, Parijs en Amsterdam is het hierna tijd voor Barcelona (mei 2013) en New York (juni 2013). KidsKompas maakt de apps in samenwerking met Ieniemienie Productions, specialist op het gebied van (offline) mobiele plattegronden.

Kidskompas webshop

In aanvulling op de eigen uitgaven worden via de webwinkel Kidskompas ook producten van derden verkocht die het reizen met kinderen een stuk leuker én makkelijker maken. Denk aan doeboeken, spelletjes voor op de achterbank en vriendenboekjes.

Kidskompas Amsterdam kopen:
Google Play Store
iTunes

www.kidskompas.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *