Mail & win: Het kinderboek “Hiep hiep Haas!”

Hiep-hiep-Haas

Iedereen is aanwezig, maar is Haas zelf wel optijd?

Nog één nachtje slapen en dan is Haas jarig. Voor zijn feest nodigt hij al zijn vrienden uit. Hij moet nog boodschappen doen, het huis versieren en traktaties maken. ’s Nachts kan hij niet slapen van de spanning. Hij kruipt het bed uit om een worteltjestaart te maken. Ineens moet Haas gapen. En nog een keer, tot hij indut. Is Haas op tijd wakker voor zijn eigen feestje?

Al jarenlang werken auteur Annemarie Bon en illustrator Gertie Jaquet met veel plezier samen en hebben zo al tientallen titels op hun naam staan. Het liefst maken ze de boeken van Haas: zelfleesboekjes, voorleesbundels en prentenboeken. Annemarie en Gertie hebben zelfs een vrolijke, muzikale poppenkastvoorstelling met Haas in de hoofdrol!
Hiep hiep haas

Informatie
Hiep hiep Haas! – Annemarie Bon en Gertie Jaquet
Moon – ISBN 978 90 443 4521 6
gebonden – € 14,95 – 32 pagina’s – september 2014

Mail & Win
Vul hieronder je naam en verzendgegevens in, en maak kans op het mooie kinderboek: Hiep hiep Haas!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *